Χτύπημα στα αμαρτωλά και προδοτικά κανάλια: Οι Επίτροποι στις τράπεζες έχουν αρχίσει και σκαλίζουν τα δάνεια.

Προ των πυλών σφαγή για τα θαλασσοδάνεια που πήραν τα ΜΜΕ υποθηκεύοντας "αέρα"

Κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τους καναλάρχες αυτή την περίοδο, μιας και οι Επίτροποι στις τράπεζες έχουν αρχίσει και σκαλίζουν τα δάνεια.

Ο πρώτος έλεγχος αφορούσε αυτά που έχουν κηρυχθεί επισφαλή αλλά στο δεύτερο στάδιο αναμένεται να πάρει και να σηκώσει εκείνους που επί χρόνια δανείζονταν χρήματα υποθηκεύοντας "φούμαρα".

Όταν οι Επίτροποι λοιπόν, πάρουν στα χέρια τους τα κόκκινα δάνεια των εκδοτικών συγκροτημάτων θα αρχίσει το... πάρτι.

Με όσα συμβαίνουν στην αγορά δεν υπάρχει συγκρότημα που να μπορέσει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να μαθευτεί το παιχνίδι που παίχτηκε με τις πλάτες των κηπουρών του Παπανδρέου τα προηγούμενα χρόνια.

Την ώρα που οι εισπρακτικές έβαζαν θηλιά στο λαιμό των δανειοληπτών για ευτελή ποσά και οι τράπεζες τους υποχρέωναν να αποδεχτούν μειώσεις της αξίας της εγγυοδοσίας τους στο μισό, επιχειρηματίες από τον χώρο των ΜΜΕ έδιναν ως εγγύηση ακόμα και το εμπορικό τους σήμα το οποίο γινόταν δεκτό με αντίκρισμα πρόκληση!

Δηλαδή λάμβαναν δεκάδες εκατομμυρίων με εγγύηση απαξιωμένα στην συνείδηση του κοινύ brands, την στιγμή που κάποιος θα μπορούσε να αναθέσει σε κάποιο γραφίστα πληρώνοντας 20 ευρώ την δημιουργία ενός καινούριου με μεγαλύτερες πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας!

Υποθήκευαν ουσιαστικά το γραφιστικό του "Πουθενάς TV" και οι τραπεζίτες τους έδιναν εκατομμύρια δάνεια εις υγείαν των κορόιδων που μάτωναν να πληρώνουν τις δόσεις τους.

Όταν όμως σε λίγες μέρες δουν αυτές τις "εγγυοδοσίες" οι Επίτροποι, θα γίνει η μεγάλη σφαγή.

Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να τα κουκουλώσει και να περάσει τα χρέη των εκδοτικών συγκροτημάτων στο δημόσιο χρέος, θα έχουμε χιονοστιβάδα αντιδράσεων καθώς όλα είναι στον αέρα. Φανταστείτε δηλαδή να ανακαλύψουν οι του Ράιχενμπαχ και το νταβαντζιλίκι που παίζεται με τις συχνότητες να δείτε τι έχει να γίνει.

Στο ντόμινο που θα προκληθεί από την αδυναμία να πληρωθούν τα δάνεια, θα συμπαρασυρθούν ηχηρότατα ονόματα, με εξαίρεση ένα "συγκρότημα" που πρόλαβε και έκανε "αριστουργηματικό ντηλ" με μεγάλη τράπεζα, χωρίς να το αντιηφθούν οι υπόλοιποι.

Ιστορικά πάντως σε καταστάσεις έξωθεν επιβολής, οι επικυρίαρχοι δεν "πυροβολούσαν" τα τοπικά ΜΜΕ. 

Τα στρατολογούσαν.

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo