Βουλευτές: "Δεν αντέχουμε άλλο, θα μας λιντσάρουν!"

Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν μπορούν να πάνε!


Η αδιάλλακτη στάση της Τρόικας των δανειστών για χαράτσι και απολύσεις έχει αρχίσει και προκαλεί έντονες αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», από την περασμένη εβδομάδα έχει αρχίσει να ααπτύσσεται ένα κίνημα αμφισβήτησης και πολεμικής κατά της Τρόικας, στο οποίο προσχωρούν όλο και περισσότεροι βουλευτές και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έλεγαν στα πηγαδάκια της Βουλής «Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν αντέχουμε άλλο; Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του και θα μας λιντσάρει; Ή μήπως αυτός είναι ο στόχος τους;»

2 σχόλια :

  1. Οταν ψηφίζατε ότι σας έδιναν μπροστά σας,χωρίς ΚΑΝ να ξέρετε τι υπογράφετε,αυτά δεν τα σκεφτόσασταν;; Τώρα πάλι μόνο την πάρτη σας κυττάζετε ,αφού φοβάστε για το τομάρι σας κι όχι για την κατάντια της Ελλάδος και των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είναι τόσο μικρόμυαλοι-στόκοι ή σκέφτονται να φορτώσουν τις απάτες τους στην ΤΡΟΙΚΑ για να βγούνε αυτοί λάδι.
    Δηλαδή δεν περιμένανε κατακραυγή όταν ξεσκίζανε τον κοινωνικό ιστό?
    Δεν περιμένανε να γίνουν στόχοι όταν έβαζαν τις υπογραφές που ακόμα και ένας άσχετος καταλάβαινε το ξεπούλημα και την κρίση που θα έρθει?
    Μόλις ο κόσμος συνειδητοποιήσει πόσο ηλίθιο τον θεωρούν οι πρεσβευτές στου στο κοινοβούλιο , δε θα μείνει τίποτα όρθιο και όπου φύγει-φύγει όπως έγινε και στην Αργεντινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo