Ο Τσίπρας μιλάει στο Ιδρυμα Καραμανλή και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του!

Η ομιλία Τσίπρα στο επίκεντρο της εκδήλωσης του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας

Στραμμένα στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα Κ. Καραμανλής στην επέτειο των 15 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας θα είναι όλα τα βλέμματα.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης, θα μιλήσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Το ενδιαφέρον ωστόσο στρέφεται στην ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν και από το εσωτερικό του κόμματός του.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει απαντήσει στην εσωκομματική αντιπολίτευση ότι είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την ομιλία αυτή, την οποία η Κουμουνδούρου εντάσσει στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τους κεντρώους ψηφοφόρους.

Η εκδήλωση του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Γ.Καραμανλής" έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ενώ θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής έχουν προγραμματίσει το ΕΠΑΜ και το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Ο σταθμός του Μετρό "Μέγαρο Μουσικής" θα κλείσει για λόγους ασφαλείας από τις 16:00, με τους συρμούς να διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo