Νέο αίμα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά το παρελθόν δεν σβήνει...

Η γενιά των 35άρηδων φαίνεται να παίρνει τα ηνία στο πάλαι ποτέ κραταιό "κίνημα", αλλά η Ιστορία έχει ήδη αποφανθεί γι αυτό...

Μπορεί τα φλας και τα σχόλια του Κυριακάτικου Τύπου να κέρδισε η υποδοχή Παπανδρέου, ωστόσο το συνέδριο του άλλοτε κραταιού Κινήματος έκρυβε ανατροπές και αποκαθηλώσεις.

Όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορία της Κεντρικής Επιτροπής, το νέο αίμα, η λεγόμενη γενιά των 35άρηδων, έκανε επιβλητική την παρουσία της.

Κορυφαίο πρόσωπο, ο νεαρός Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αφού το Σάββατο υποχρέωσε ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Χ.Πρωτόπαππας, να ηττηθούν σχετικά ζητήματα της διαδικασίας, θριάμβευσε στην ψηφοφορία λαμβάνοντας 1158 ψήφους και "περνώντας" στην πρώτη δεκάδα αρκετούς στενούς του συνεργάτες.

Η ανατροπή λοιπόν σε επίπεδο προσώπων έγινε, με την Ιπποκράτους σήμερα να θεωρεί πως έχει ικανή δυναμική να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Το ερώτημα βέβαια είναι, μπορούν τα παιδιά αυτά να απογαλακτιστούν από ένα περιβάλλον που τα μεγάλωσε με "Άκηδες" και "Μαντέληδες";

Διαφορετικά, ακόμα και το 6% θα φαντάζει όνειρο απατηλό σε λίγους μήνες για το κάποτε πανίσχυρο σύστημα που είχαν στήσει οι Παπανδρέου.

Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo