Βρε μπας κι έχει δίκιο τελικά ο Κασιδιάρης;

Το πόσο απεχθάνομαι τη Χρυσή Αυγή, είναι γνωστόν τοις πάσιν. Το πόσο την πολέμησα στο παρελθόν και το πόσο εξακολουθώ να την πολεμάω, επίσης. Οπότε, σε καμιά περίπτωση δεν εχει τούτο το αποψινό μου σημείωμα έννοια "συγχωροχαρτιού" σε αυτά τα κατακάθια.


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ομως, υπάρχει ένα "αλλά". Το οποίο "αλλά" με βασανίζει κάθε που βλέπω τον Ηλία Κασιδιάρη να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής και να ...κατακεραυνώνει όλους τους "δήθεν" συναδέλφους του των άλλων κομμάτων που τον διακόπτουν σε αυτά που λέει και εκφράζεται, γιατί, διάολε, υποτίθεται πως έχουμε ...δημοκρατία (όχι, δεν αστειεύομαι, μιλώ σοβαρά) κι ο καθείς βουλευτής, εφ' όσον είναι νομίμως εκλεγμένος απο τον λαό, μπορεί να ανεβαίνει επάνω στο βήμα και να λέει...ό,τι του καπνίσει!

Οχι, δε λέω πως αυτό πρέπει να είναι το επίπεδο του ανώτατου - υποτίθεται και πάλι! - θεσμικού οργάνου του Κράτους. Κάθε άλλο. Αλλά δυστυχώς, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Κασιδιάρης αυτός που το βρωμίζει.

Και εξηγούμαι.

Τις προάλλες, ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μια δευτερολογία του για το θέμα της σύστασης της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, τον...διέκοπτε συνεχώς με φωνές απο κάτω η βουλευτής της Ν.Δ. κα Φωτεινή Πιπιλή, παλιά δημοσιογράφος της ΕΡΤ και χρόνια πολιτικό...τσιράκι της Δεξιάς. Ο Κασιδιάρης μαινόμενος, την αποκάλεσε...πιωμένη και μπεκρού!
Εμεινε στην ...ιστορία η περίφημη φράση του: ''Κάτσε κάτω μωρή, τι μιλάς εσύ, πάλι πιωμένη είσαι;"!

Φυσικά η Πιπιλή παρεξηγήθηκε, έγινε νέος ντόρος, και να τα κανάλια, να οι εφημερίδες, να τα ιστολόγια..."νά" γενικώς! Το φασιστόμουτρο, ο αλήτης, ο δείξος, ο πείξος... 

Ξέρετε κάτι όμως; Ο Κασιδιάρης σε αυτό που είπε, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ! Ναι, η κυρία Πιπιλή, ΠΙΝΕΙ! Και το...ρουφάει καλά το αλκοόλ, απ ό,τι λένε οι...πολύ κακιές γλώσσες εκεί μέσα. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ λοιπόν ο "πολύς" και βαρύς Ηλίας.

Και το ερώτημα λοιπόν, για μένα προσωπικά, είναι: Ποιός είναι τώρα ο ...αλήτης εκεί μέσα, ο Κασιδιάρης που αποκάλεσε "μπεκρού" τη Πιπιλή ή η ίδια η Πιπιλή που είναι ΟΝΤΩΣ..."μπεκρού";

Η Πιπιλή, πάλι για μένα προσωπικά μιλώ, είναι στην κυριολεξία ένα ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ, μια - κατ' επίφασιν - βουλευτής, η οποία όχι μόνο δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά κυριολεκτικά, ζεί βασιλικά, με τον παχυλότατο μισθό της - αποζημίωση βουλευτική - εις υγείαν του κορόιδου ελληνικού Λαού (στο σύνολό του, όχι μόνο των ψηφοφόρων της) χωρίς λόγο και ουσία! Κι απο πάνω, έχει και τη...λατρεία της στο αλκοόλ!

Είχε λοιπόν δίκιο ο Κασιδιάρης που την αποκάλεσε έτσι ή όχι;

Πάμε παρακάτω. Το Νοεμβρη του '11, ο Κασιδιάρης σχεδόν "πλακώθηκε" λεκτικά με το άλλο μπουμπούκι της Ν.Δ., τον Αδωνι Γεωργιάδη, όταν ο πρώτος έκανε λόγο για τις βουλευτικές αποζημιώσεις που αγγίζουν και σε παμπολλες φορές, ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ μηνιαίως και αν βάλει κανείς τις συμμετοχές σε επιτροπές, τα οδοιπορικά και τα διάφορα άλλα προνομιακά τους, το ποσό μπορεί να φτάσει και τις 15 με 18.000 ευρώ, ο δεύτερος σηκώθηκε και ...ζήτησε τα ρέστα! Το ποιός δικαιώθηκε στη συνέχεια της ιστορίας, πάλι είναι γνωστό. ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ λοιπόν ο Κασιδιάρης γι' άλλη μια φορά. Και μάλιστα, όχι για τις βουλευτικές αποζημιώσεις που έθιξε ως ζήτημα, αλλά για το ίδιο το ποιόν του Αδώνιδος! Γιατί ό,τι και να πεί ο Κασιδιάρης και ο κάθε ...κασιδιάρης γι αυτόν τον απίθανο σβίγγο της πολιτικής μας ζωής, θα 'χει δίκιο! Το άτομο είναι όχι απλώς ΓΕΛΟΙΟ, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τον δημόσιο βίο μας. Και το δίκιο του Κασιδιάρη, το είδαμε και πρόσφατα, όταν αυτό το γελοιοδέστατο ανθρωπάριο των τηλε-μαραθωνίων και της λαικής μαναβικής των βιβλίων, σχολίασε με εμετικό τρόπο το θάνατο των 3 παιδιών - φοιτητών της Λαρισας, συναινώντας στο εντελώς απαράδεκτο σχόλιο του άλλου "φρούτου" που ακούει στο όνομα Θάνος Τζήμερος. Οπότε, τι να προσθέσουμε άλλο εμείς; (εγώ εν προκειμένω;)

Πάμε ακόμη πιο κάτω. Οχι πολύ μακρυά, στις μέρες μας και συγκεκριμένα στις 27 του Φλεβάρη, όπου και συζητώνταν στη Βουλή η προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας για το γένος στις στρατιωτικές σχολές. Ο "πολύς" λοιπόν Ηλίας, στην ομιλία του στη Βουλή για το θέμα, 
καταφέρεται με οξείς χαρακτηρισμούς εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, αποκαλώντας τον Σαμαρά "λουφαδόρο" και τον Βενιζέλο... γιωτά (Ι3) λόγω...παχυσαρκίας! Το χειρότερο απ' όλα; Ή το καλύτερο, αν θέλετε; ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!

Για τον μεν Σαμαρά, η στρατιωτική του θητεία θεωρείται ως ...μη γενόμενη, μιας και ...απολάμβανε στο στρατό τα προνόμια που απολαμβάνουν ΟΛΟΙ όσοι είναι γόνοι πλουσίων ή πολιτικών, δηλαδή ...βασιλική μεταχείρηση τη στιγμή που όλα τα άλλα παλικάρια λιώνουν στις ασκήσεις και στις υπηρεσίες και για τον δε Βενιζέλο, που χρησιμοποίησε εντέχνως το...πρόβλημά του της παχυσαρκίας για να καταταγεί τελικά ως ...Ι3 (που σημαίνει "Ικανός για στράτευση Τρίτης κατηγορίας"), δηλαδή...βοηθητικός και ΜΗ μάχιμος! Τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν χιλιάδες άλλα Ελληνόπουλα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, που είτε υπηρέτησαν κανονικά τη θητεία τους είτε στο τέλος...αδυνάτισαν απο την "σκληρή" ζωή του στρατιώτη! Ο κύριος Βενιζέλος όμως, δεν είχε τύχει αυτής της...μεταχείρησης, διότι ήταν...υποψήφιος καθηγητής πανεπιστημίου και φυσικά, πολιτικός! 

Γιατί λοιπόν να δώσει ιδιαίτερη σημασία στη στρατιωτική του θητεία; Βγήκε το λοιπόν με τεχνάσματα του στύλ Ι3 και...καθάρισε!

Κι έρχομαι εγώ τώρα να ρωτήσω: Γιατί τόσος ντόρος για τον Κασιδιάρη και τους χαρακτηρισμούς του; Μήπως είχε άδικο σε αυτά που έλεγε; Ποσώς ΟΧΙ! Μήπως συκοφάντησε κανέναν με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς; Ποσώς ΟΧΙ και εδώ! Τότε;

Η προσωπική μου άποψη (και πεστε μου αν έχω άδικο) είναι οτι ο Κασιδιάρης δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να ξεγυμνώσει ΑΓΑΡΜΠΑ μερικούς απο τους - λίαν επιεικώς - καραγκιόζηδες της ελληνικής πολιτικής σκηνής! Είπε στη Βουλή, αυτά που λέει ο ίδιος ο Λαός για δαύτους στο πεζοδρόμιο. Τίποτε λιγώτερο και τίποτε περισσότερο. 

Ο Κασιδιάρης δεν είναι του...σαλονιού παιδί, είναι αυτό που λέμε "του λιμανιού"! Μπορεί να έχει σπουδάσει Γεωπόνος, μπορεί να έχει εντραφεί με την πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά ποτέ δεν ήταν το παιδί της ...ψευτο-αβρότητας.

Ηταν και είναι ανέκαθεν το παιδί της Αλητείας. Και με την καλή και με την ανάποδη πλευρά της λέξης.

Μα θα μου πείτε, αξίζει ένας τέτοιος τύπος να περιδιαβαίνει στους διαδρόμους και τα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων; Θα σας απαντήσω οτι ΝΑΙ, αξίζει!

Σε αυτή τη Βουλή με ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (εκτός μερικών πολυ λίγων εξαιρέσεων) που έχει για μέλη, γι' αυτά τα μισθαρνά ανθρωπάρια που περιφέρονται καθημερινά στα κανάλια λέγοντας ΤΙΣ αρλούμπες, ναί, αξίζει! 

Βασικά, ο Κασιδιάρης είναι απλώς το "σκοτεινό εγώ" όλων αυτών εκεί μέσα. Η σκοτεινή πλευρά του "φεγγαριού" της Βουλής, που λέμε. Να το πώ πιο απλά. Η ελληνική Βουλή είναι ο υπόνομος, οι βουλευτές τα ποντίκια και οι αρουραίοι και ο Κασιδιάρης το αγρίμι που τους κυνηγάει να τους κατασπαράξει.

Αν η ελληνική Βουλή είχε καθ' όλα αξιοπρεπείς ανθρώπους, επιφανή στελέχη της κοινωνίας μας, Ελληνες πατριώτες που έχουν προσφέρει τα μάλα στην πατρίδα τους, που έχουν τραυματιστεί σε μάχες, που έχουν ιδρώσει για το μεροκάματο, που έχουν πονέσει, που έχουν ζυμωθεί με την επιστήμη τους, που έχουν αξιοπρέπεια και ανδρισμό, που έχουν ιδέες και φρεσκάδα στη σκέψη τους, που έχουν την έννοια της Δημοκρατίας στη ψυχή και στο μυαλό τους, τοτε ναί, ο Κασιδιάρης και ο κάθε ...κασιδιάρης ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ εκεί μέσα. Θα ήταν τα σκουπίδια ανάμεσα στα εδέσματα. 

Τώρα όμως όχι. Ο Κασιδιάρης είναι και ο ίδιος σκουπίδι. Ενα απόβλητο της κοινωνίας, ένα κατακάθι που βρήκε μέρος μέσα απο την ιδεολογία του Φασισμού, για να αρθρώσει λέξη και κουβέντα και να διαπλάσει προσωπικότητα.

Ενα δημιούργημα ΑΥΤΗΣ της σάπιας κοινωνίας είναι κι αυτός, όπως και αυτά τα ανθρωπάρια που μας κυβερνούν αυτή τη στιγμή. Ομοιος στον όμοιο, που λέει κι ο Λαός.

Εχει δίκιο λοιπόν ο Ηλίας, τόσο για τους τρόπους του, όσο και για το απόλυτο ξεβράκωμα που τους κάνει όλους εκεί μέσα. Γεωργιάδηδες, Πιπιλές, Σαμαράδες, Βενιζέλους, όλους. Και το χειρότερο (ή το καλύτερο; δε ξέρω!) είναι οτι αυτοί οι ποντικαρέοι της Βουλής θα είναι υποχρεωμένοι ΚΑΙ να τον ανέχονται ΚΑΙ να τον ακούνε που τους ξεβρακώνει κάθε φορά που παίρνει το...λόγο στο στόμα του. Οταν και οπόταν κάποτε έρθει η πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ της πατρίδας μας, θα εξαλειφθούν με τη σειρά τους κι αυτά τα κατακάθια παντός είδους. Νεοδημοκράτικα, πασόκικα, κουκουέδικα, χρυσαυγίτικα. 

Μέχρι τότε όμως...έχει δίκιο ο Ηλίας.

Δίκιο βουνό.

5 σχόλια :

  1. ΕΥΓΕ φίλε μου, όποιος κι αν είσαι! Χίλια μπράβο, τα είπες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με στεναχωρεί που φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου και προλογίζεις για το πόσο μισείς την ΧΑ. Δεν είδα κανέναν να δικαιολογείται το ίδιο όταν αναφέρεται στο ΚΚΕ. Είναι το ίδιο φασίστες ναι !
    Γιατι έχουν ξεχωριστή μεταχείρηση ? Ο Κασιδιάρης είναι μαγκας φασιστας και δε συγκρατεί το χεράκι του. Δεν θέλει εξήγηση. Και τι με αυτό ? Δε ψηφίζονται τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εθνικοσοσιαλιστής όχι φασίστας έχει μια θεμελιακή διαφορά αυτό στην σχέση Έθνους Κρατους αλλά ασφαλώς δεν είναι Δημοκρατης που έχει μια σαφή διαφορά στην σχέση Δήμου και Κράτους. Λέω Δήμου και όχι λαού διότι και ο εθνικοσοσιαλισμός προτείνει το λαϊκό κράτος. Γιατί όμως είναι τώρα σκουπίδι ένας εθνικοσιαλιστής; γιατί είναι παραδοσιακός; συντηριτικός; μισεί τους εβραίους; μισεί τους εισβολείς; δεν αγοράζει παραπροϊόντα; έχει σχέση λατρείας με την μανα του;παίζει με στρατιωτάκια; είναι αντιμπολσεβίκος;αντικαπιταλιστής; αντικοινοβουλευτικός; πιστός στο μόρφωμα του ελληνοχριαστιανισμού; ή το κακό παρελθόν του; o εθνικοσοσιαλιστής Μετάξάς πολέμησε τον εθνικοσοσιαλιστή χίτλερ. Έφερε το 40ωρο το ικα την πληρωμή υπερωριών κλπ κλπ Ποια είναι η οπτική γωνία σου Πύρινε Λόγιε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εύστοχο το σχόλιό σου Εφιάλτη και θα τοποθετηθώ αναλόγως. Κατ' αρχάς εγώ, αντίθετα με εσένα, πιστεύω ακράδαντα στη Δημοκρατία. Πιστεύω στα ιδεώδη που μου κληροδότησαν οι αρχαίοι παππούδες μου, στον 5άκις χιλιόχρονο Πολιτισμό μου και σε αυτά που έγιναν αιτία να εκπολιτιστεί όλος ο κόσμος και που πηγή τους έχουν το Γένος μου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός ως φιλοσοφία και ως κίνημα, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με όλα αυτά που εγώ πιστεύω. Μα ΚΑΜΜΙΑ. Ο Ολοκληρωτισμός, το Μίσος και η φυλετική διάκριση, πράγματα που επινόησαν παρανοικοί, εγκληματίες και μισάνθρωποι για να δικαιολογήσουν το μένος τους εναντίον της ανθρωπότητας (Χίτλερ, Μουσσολίνι, Φράνκο κλπ), δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Παιδεία του Ομήρου, του Σωκράτους, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη. Ο "εθνικοσοσιαλίστής" Μεταξάς, δεν πολέμησε κανένα Χίτλερ, πολέμησε τον Μουσσολίνι με τον οποίο και ο ίδιος ο Χίτλερ είχε ουσιώδεις διαφορές, παρά τη Συμμαχία τους. Ο "εθνικοσοσιαλιστής" Μεταξάς, ήταν επι το πλείστον εχθρός των Αγγλων, παρά των Εθνικοσοσιαλιστών της Ευρώπης. Δεν γνωρίζουμε τι θα συνέβαινε εαν η Γερμανία πρωτίστως είχε επιτεθεί στην Ελλάδα. Το πιθανότερο θα ήταν να συμμαχούσε τελικά ο Μεταξάς με δαύτους. Αλλωστε, είναι τοις πάσι γνωστόν, οτι οι οπαδοί του, μετά τον "περίεργο" θάνατο του Μεταξά και τη συνθηκολόγηση της Ελλάδος με τους Γερμανούς, δημιούργησαν τα περίφημα Ταγματα των Γερμανοτσολιάδων, έγιναν οι επίσης περίφημοι "Δοσίλογοι" οι οποίοι και συνεργάστηκαν αρμονικότατα με τον κατακτητή, στέλνοντας στα εκτελεστικά αποσπάσματα Ελληνες αγωνιστές της Αντίστασης, μόνο και μόνο επειδή ήταν...αριστεροί ή επειδή συμμετείχαν στο ΕΑΜ! Το οτι είμαι αντι-μπολσεβίκος, δεν σημαίνει οτι θα είμαι και...Εθνικοσοσιαλιστής. Το οτι είμαι Εθνικιστής (με την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ έννοια του όρου και όχι με αυτήν που θέλουν να με τοποθετούν οι κομμουνιστές και οι ψευτο-"αριστεροί"), αυτό δεν σημαίνει οτι θα συμπράξω με τους φανατικούς και τους μισανθρώπους που διψούν για αίμα. Η κτηνωδία ήταν και είναι ΣΥΝΩΝΥΜΟ του Εθνικοσοσιαλισμού αγαπητέ Εφιάλτη. Και ο Κασιδιάρης ΕΙΝΑΙ τέτοιος. Ενα αποκτηνωμένο ανθρώπινο μόρφωμα, που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει βία για να μου επιβάλλει τη γνώμη και τη θέση του. Η πολιτική του μίσους και της βίας, φέρνει ΚΑΙ μίσος ΚΑΙ βία. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Και ως εκ τούτου, όσοι έχουν σχέση με τέτοιες ιδεολογίες και πράξεις, είναι ανθρώπινα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και δεν διαφέρουν ούτε στο ελάχιστο απο τους δολοφόνους, τους ληστές και τους βιαστές του κοινού ποινικού δικαίου. Και κάτι τελευταίο: Οση σχέση έχει η Κβαντική Φυσική με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, άλλη τόση σχέση έχει ο Ελληνικός Ορθόδοξος Χριστιανισμός με τους Εθνικοσοσιαλιστές του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστοοος !!!
    Το χαστούκι στον πολιτικό καθωσπρεπισμό που εξακολουθει να διευκολυνει για να αιτιολογούν τα αδικαιολόγητα ..
    και παράλληλα να “αβανταρουν την φαυλότητα”...

    αλλά & στο "δεκανίκι" του καπιταλισμού

    Αλλα και ως μία ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ παρατήρηση..έρχεται να προστεθεί στις άλλες δύο
    Ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ υπάρχει τελικά..
    αφού έκανε την εμφάνιση του σε τρείς κομβικές περιπτώσεις
    1) ( χαστούκι στον πολίτικο καθωσπρεπισμό..βλπ.Κασ.)
    2) (η κρεμασμένη υπάλληλος πάνω από το προεδρείο της βουλής..
    δηλαδή να πέσει το ταβάνι να τους πλακώσει..μέσα στην βουλή..)

    ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ ξανα-εμφανίστηκε..& αυτή την φορά εκεί μέσα στην Ευρωβουλή..

    3) Όλοι είδαμε από τούς δέκτες μας την κατάρρευση -λόγο εγκεφαλικού επεισοδίου- του ευρωβουλευτή μαςκ.Παπασταμκου..
    (νάναι καλά ο άνθρωπος)
    και όσο εμείς θα εθελοτυφλούμε προσπαθώντας να διαχειριστούμε..& επικοινωνιακά την μιζέρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo