Εκτακτη μετάδοση του ραδιοφώνου 3AW Australia: Η Β. Κορέα οπλίζει τους πυράυλους κατά των ΗΠΑ! Σε κατάσταση απόλυτης επιφυλακής ο Αυστραλιανός Στρατός!

Ο ηγέτης της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν έδωσε σήμερα τα ξημερώματα την εντολή με διαβάθμηση "Μerciless" να ανοίξουν οι καταπακτές και να οπλιστούν οι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές! Εκτακτη συνεδρίαση του συμβουλιου Ασφαλείας των ΗΠΑ! Η Αυστραλία σε κατάσταση πλήρους επιφυλακής!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Μελβούρνη 4/4/2013, ώρα 9.00 π.μ.

Ασχημο πρωινό επιφύλαξε στους Αυστραλούς ο έγκυρος ειδησεογραφικός ραδιοφωνικός σταθμός 3AW ο οποίος μεταδίδει στα μεσαία σε όλη την Αυστραλία με έδρα τη Μελβούρνη! Απο τις 5 το πρωί, ως πρώτη είδηση στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού "παίζει" η απίστευτα προκλητική ενέργεια του νεαρού ηγέτη της Β. Κορέας Κιμ Γιόνγκ-Ούν να δώσει εντολή με διαβάθμιση "Μerciless" (Ανελέητα) να ανοίξουν οι καταπακτές στις οποίες βρίσκονται οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς που φέρουν πυρηνικές κεφαλές και είναι στραμένοι προς όλες τις βάσεις των ΗΠΑ στον Ειρηνικό αλλά και προς την ίδια την ενδοχώρα των ΗΠΑ!

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Β. Κορέας, ο Κιμ Γιόνγκ-Ούν έδωσε την εντολή αυτή - που σε απλά ελληνικά σημαίνει "Το δάκτυλο στο κοκκινο κουμπί της εκτόξευσης" - ως πράξη αντίδρασης για την αντίστοιχη ενέργεια των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν εσπευσμένα αντιπυραυλική ασπίδα στη βάση τους στο Γκουάμ, βορεια του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, στη θάλασσα της Ινδονησίας, προκειμένου να σταματήσουν τυχόν πυραυλική επίθεση των Βορειο-Κορεατών.

Η Αυστραλία έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για χτύπημα της Β. Κορέας στα εδάφη της, καθ' ότι στην πολιτεία του Νόρθερν Τερριτόρυ (Βόρεια Αυστραλία), υπάρχει μεγάλη ναυτική και στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, που εγκαινίασε πρίν απο 2 χρόνια ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλλαρντ. Εαν λοιπόν οι Βορειο-Κορεάτες, σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στο "μή παρέκει",  εξαπολύσουν επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, ένας απο τους στόχους που θα πλήξουν πιθανώς να είναι και η αμερικανική βάση του Ντάργουιν!

Προς το παρόν, καμία δήλωση δεν έχει γίνει απο την αυστραλιανή κυβέρνηση για το θέμα, αλλά όπως δήλωσε ο ανταποκριτής του 3AW στη Καμπέρρα, ο στρατός της χώρας απο σήμερα το πρωί βρίσκεται σε κατάσταση απολύτου επιφυλακής και παρακολουθεί απο πολύ κοντά τις εξελίξεις!

O Tζών ΜακΚέυ, συνεργάτης του σταθμού σε θέματα Διεθνούς Ανάλυσης και κορυφαίος ειδικός για την Ασία, ήταν προσκεκλημένος στην πρωινή εκπομπή του 3AW "Breakfast" και δήλωσε ότι "ελπίζω ειλικρινά η απειλή της Βόρειας Κορέας να είναι απλά μια καλά ενορχηστρωμένη μπλόφα. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν μπορώ καν να φανταστώ τις συνέπειες"!

Ο έγκυρος δημοσιογράφος του 3AW, Νήλ Μίτσελ, σχολιάζοντας στην πρωινή του εκπομπή το πολύ σοβαρό αυτό γεγονός, είπε μεταξύ άλλων πως "η απίστευτη αυτή ενέργεια του Κιμ Γιόνγκ-Ούν να δώσει τέτοια εντολή τις πρώτες πρωινές ώρες, δείχνει και το μέγεθος της ακόρεστης δίψας του για αίμα, αλλά και τη σχιζοφρένεια που τον διακατέχει, προσπαθώντας να τη σβήσει το μίσος του εναντίον του δυτικού κόσμου, αιματοκυλώντας την ανθρωπότητα. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και κάποιος ή κάποιοι πρέπει πάση θυσία να τον σταματήσουν πρίν είναι πολύ αργά!"

Ο κόσμος κρατάει γι άλλη μια φορά την ανάσα του μπροστά στην επικείμενη πυρηνική καταστροφή. Ας ελπίσουμε πως θα πρυτανεύσει η σύνεση και η αυτοσυγκράτηση και πως οι λογικοί, που είναι οι πολλοί, θα βρούν τον τρόπο να σταματήσουν μια και καλή τους λίγους παράφρονες.

Για ό,τι νεώτερο υπάρξει, θα σας ενημερώσουμε άμεσα απο το INSOMNIA.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo