Οχι "κύριε" Στουρνάρα! Οι Γερμανοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φίλοι ΜΑΣ! Είναι ΔΙΚΟΙ σου φίλοι!

Οι απόγονοι των Βησιγότθων, των Οστρογότθων και των άλλων Γοτθων, δεν μπορούν να είναι φίλοι με τους απογόνους του Περικλέους, του Αριστοτέλη, του Ομήρου, του Παλαιολόγου και του Κολοκοτρώνη... Είναι ασυμβίβαστο...

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο επι των Οικονομικών μας διορισμένος Υπουργός, είπε χτές οτι..."Είναι κακιά στιγμή να κάνουμε τέτοιες ενέργειες τώρα (για τις αποζημιώσεις)! αν έρθουμε σε σύγκρουση με τους Γερμανούς, θα είναι καταστροφή!"

Ναί, αυτό είπε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ο ανεκδιήγητος αυτος άνθρωπος, ο οποίος ούτε γνωρισε ποτέ, αλλά ούτε και θα γνωρίσει τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει "Πατρίδα", τι σημαίνει "Αξιοπρέπεια".

Ο Στουρνάρας έμαθε πάντα στη ζωή του να είναι τίποτε άλλο απο ένας ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κάποιων πατρώνων. Και πού να το μάθει άλλωστε; Στο ΠΑΣΟΚ ήταν ο άνθρωπος, τι περιμένετε; Και μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη! Θέλετε τίποτε περισσότερο;

Για βάλτε λιγάκι με νού σας, τι είδους ανθρωπάρια είχε το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και θα βγάλετε συμπέρασμα. Πάγκαλος, Βενιζέλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος, Οικονόμου, Παπανδρέου Γ, Σταικούρας, Σαχινίδης, Παπαδήμος και πάνω απ όλα...Στουρνάρας! Όλο το αδίστακτο "κακό συναπάντημα" των πολιτικών οσφυοκαμπτών που πέρασε ποτέ απο την πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Ολοι τους υποχείρια ξένων δυνάμεων, που εκτελούσαν απλά εντολές. Και εν προκειμένω, των Γερμανών που ετοιμαζαν εδώ και χρόνια το δρόμο για το 4ο Ράιχ και την κυριαρχία τους πάνω στο κορμί της Ευρώπης. Και ο δρόμος αυτός πέρναγε απ την Ελλάδα.

Η επέλαση της Siemens έγινε κυρίως την περίοδο αυτή. Τα υποβρύχια που έγερναν (και γέρνουν ...ακόμα!) μαρτυρούν το οικονομικό γιουρούσι μιας άλλης "μεγάλης" γερμανικής εταιρίας, της περίφημης Ferrostaal, που κι αυτή έδρασε εκείνη την περίοδο. Μια εταιρεία τόσο αμαρτωλή, όσο και το ...όνομά της! Ιδρύθηκε απο τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ το 1935 με σκοπό τις κατασκευές βαρέων μηχανών και εξαρτημάτων που θα επάνδρωναν άρματα μάχης, υποβρύχια, φρεγάτες και κανόνια! Και με εργαζόμενους, σκλάβους Εβραίους, παρμένους απ ευθείας απ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, με σκοπό την...εξαγορά της θανατικής ποινής τους! Οσο για την άλλη, την επίσης αμαρτωλή Hochtif, που...ανέλαβε κοψοχρονιάς το "καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης", ακόμη να πληρώσει εκείνα τα 800 εκατομμύρια γιούρο που χρωστάει σε ΦΠΑ και φόρους!

Οι Γερμανοί λοιπόν, είναι φίλοι μας κύριε Στουρνάρα;

Οχι αγαπητέ μου! Είναι ΔΙΚΟΙ σου φίλοι, όχι δικοί μας! Ούτε μετάνοιωσαν ποτέ για τα εγκλήματά τους εναντίον μας, ούτε ζήτησαν - έστω και μια τυπική - συγνώμη, για τις θηριωδίες τους ενάντια στο λαό μας. Τουναντίον, έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ό,τι περνάει απ το χέρι τους για να μας καταστρέψουν γι άλλη μια φορά. Το παραμύθι της...γερμανικής φιλίας προς το πρόσωπό μας, προσπάθησαν πολλοί να μας το περάσουν. Ομως, όπως είχε πεί κάποτε ο Μέγας Γέρων της θρησκείας μας, ο πατερ-Παίσιος, "Το αίμα ακόμα είναι ζεστό"...

Και είναι πράγματι ζεστό αγαπητέ κύριε Στουρνάρα! Οχι όμως για σας και το συνάφι σας. Είναι ζεστό τόσο για μένα, όσο και για χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μου, γόνους ηρώων που αντιστάθηκαν στα οχυρά, στις πόλεις και στα βουνά της Ελλάδας, συνεχίζοντας να βροντοφωνάζουν το περίφημο "ΟΧΙ". Είναι ζεστό τόσο για μένα, όσο και για χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μου, γόνων των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας που σφαγιάστηκαν στα ολοκαυτώματα των Καλαβρύτων και του Διστόμου ή εκτελέστηκαν στη Καισαριανή και στο Χαιδάρι.

Αυτά κύριε Στουρνάρα, ούτε εσύ αλλα ούτε και οι συνεργάτες σου μπορείτε να μας τα σβήσετε! Γιατί όντως "το αίμα είναι ακόμη ζεστό"! Κοχλαστό, θα έλεγα.

Και τώρα, που οι...δικοί σου φίλοι (και όχι οι δικοί μας), στήνουν εκ νέου ένα νέο Ράιχ, το 4ο Ράιχ, όπως υποσχέθηκαν κάποτε οι πατεράδες τους πάνω απ τον τάφο του Αδόλφου τους, ήρθε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ώρα να πληρώσουν! Να πληρωσουν αυτά που χρωστάνε! Αυτά που χρωστάνε στον πιο γενναίο λαό που συνάντησαν ποτέ μπροστά τους!

Οχι, τους νεκρούς και τα θύματα της θηριωδίας τους, δεν μπορούν να τα φέρουν ξανά πίσω στη ζωή. Οι νεκροί είναι νεκροί, το έγκλημα έγινε και δε ξεγίνεται.

Ηρθε η ώρα όμως να πληρώσουν αυτά που λήστεψαν! Την περιουσία μας κύριε Στουρνάρα! Τα λεφτά που άρπαξαν απο τα ταμεία ΜΑΣ, για να συνεχίσουν να δολοφονούν και να σκοτώνουν. Αυτά ζητάμε, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ μας ζητάμε ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ κύριε Στουρνάρα. ΕΙΝΑΙ δεν ΕΙΝΑΙ η ...κατάλληλη στιγμή!

Ο γερο- Σόιμπλε, αυτό το κτηνώδες μισαρό ανθρωπάριο, που απ τη στιγμή που έμεινε ανάπηρος βγάζει όλο του το μένος εναντίον της ίδιας της ανθρωπότητας, όχι μόνο της Ελλάδας, κάποια στιγμή θα ανοίξει με τρεμάμενα τα χέρια το "πουγγί" του χρηματοκιβωτίου της μαμάς Γερμανίας και θα πληρώσει. 180 δισεκατομμύρια ευρώ είναι το χρέος των ληστών κύριε Στουρνάρα! Σχεδόν, τα περισσότερα αυτών που λένε οτι τους χρωστάμε!

Αυτά τα κτηνη, πάνω στη δική μας ανάγκη, αντί να πούν πως ίσως και να ήρθε η ώρα να βοηθήσουν πιο ενεργά και να στηρίξουν τη προσπάθειά μας να βγούμε απ τη στενωπό, κάνοντας μια πράξη εξιλέωσης για τα εγκλήματα των πατεράδων τους εναντίον μας, προσπάθησαν να μας αφαιμάξουν, να μας στραγγίσουν και τη τελευταία μας σταγόνα αίματος, δανείζοντάς μας ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που μένουν αναπαμένα στα χρηματοκιβώτιά τους και μάλιστα με αβάσταχτο τόκο, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩΝΤΑΣ απο το ίδιο μας το αίμα! Κι όχι μόνον αυτό, αλλά βάζοντας και τα φερέφωνά τους (βλέπε περιοδικό Focus) να μας βρίζουν και να μας λοιδωρούν σε όλο τον κόσμο, κρύβοντας μέσα σε αυτή τους τη πράξη τον δικό τους εγκληματικό εαυτό, τη δική τους αμετροέπεια, τα δικά τους φονικά ένστικτα. "Ναί, τους σκοτώνουμε, γιατι το αξίζουν! Είναι βρωμο-Ελληνες, απατεώνες, κλέφτες και διεφθαρμένοι"!

Ομως, αυτοί οι...κλέφτες και οι...διεφθαρμένοι τους έμαθαν τη γνώση, τη γραφή, το πως να σκέφτονται. Αυτοί οι "κλεφτες" και οι "διεφθαρμένοι" τους έμαθαν για τη Φιλοσοφία, τη Μουσική, τα Γράμματα και τις Τέχνες, τη Θρησκεία, τα πανανθρώπινα ιδεώδη, τη Δημοκρατία.

Το Φώς της Οικουμένης τους δώσαμε κύριε Στουρνάρα, κι ας ήμασταν εμείς φτωχοί και ρακένδυτοι. Κι αυτοί μέχρι τώρα, οι..."φίλοι μας", όπως τους αποκαλείτε, μας πλήρωσαν με κρεμάλες και ξιφολόγχες! Και τότε, και τώρα! Τώρα δε, ακόμη περισσότερο, μιας και η κρεμάλα και η ξιφολόγχη είναι ...οικονομικά δεδομένα!

Δεν έχω να σας πώ τιποτε άλλο κύριε Στουρνάρα, δε σκοπεύω άλλωστε να ασχοληθώ ξανά με το ποιόν σας και τους...φίλους σας! Με προδότες και δοσίλογους, δεν έκανα ποτέ κολλεγιά, ούτε είχα ποτέ μου πάρε-δώσε. Οι κακιές παρέες άλλωστε μου δημιουργούν ανακάτεμα στο στομάχι και ενίοτε μου προκαλούν εμετό.

Αντί για επίλογο σε τούτο το πόνημά μου, θα βάλω μιαν απάντηση ενός πραγματικού Ελληνα, ενός αληθινού Ελληνα που δεν έσκυψε το κεφάλι και ούτε θα το σκύψει ποτέ, προς έναν αδίστακτο υβριστή ..."φίλο μας", που κάποτε, πριν 3 χρόνια, θέλησε να βγάλει όλο του τον οχετό και το μίσος εναντίον εκείνου του Εθνους που του έμαθε να γράφει και να διαβάζει. Δημήτρης Δεσποτάκης είναι το όνομά του. Πού να τον έχεις ακουστά βέβαια εσύ. Ούτε φυσικά άκουσες ποτέ οτι ο Δεσποτάκης πήρε το τρίτο βραβείο Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "ΝΟΣΤΟΣ" που 'έγινε στην Αργεντινή, τιμώντας τη πατρίδα του και την Ιστορία της. Γιατί φυσικά εσένα ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ αυτά. Εσύ ενδιαφέρεσαι για το πώς θα ...ευχαριστήσεις τους "φίλους" σου, σκοτώνοντας και δολοφονώντας κάθε μέρα όσους περισσότερους Ελληνες μπορείς με την εξουσία που σου έδωσαν αυτοί. Αλλοίμονο τώρα αν θα ενδιαφερόσουν για κάποιον Δεσποτάκη που...πήρε Διεθνές Βραβείο!

Αυτός λοιπόν, ο Δημήτρης Δεσποτάκης, πήρε το θάρρος και με τη δύναμη που του δίνει η πένα του, μια πένα βουτηγμένη μέσα στο Φώς της Γνώσης της Αιώνιας Ελλάδας και έδωσε την απάντηση που έπρεπε σε έναν ανθρώπινο αρουραίο, που ακούει στο όνομα Βoeting, εκδότη και δημοσιογράφο του περιοδικού Focus, όργανο της νέας τάξης του Γερμανικού 4ου Ράιχ.

Γιατί έτσι απαντάνε οι Ελληνες στα ανθρώπινα ποντίκια. Είτε φέρουν μαζί τους ακόντιο και ξίφος, είτε πένα και Γνώση.

Ἡ ὰπάντησὶς μου στὸν Βoeting τοῦ Focus...

Γράφει ο Δημήτρης Δεσποτάκης

Δὲν μπαίνω εἰς τὴν διαδικασίαν νὰ σὲ ἀποκαλέσω κύριον, διότι δὲν πληρεῖς τὶς προδιαγραφές. Ἀπαντῶ εἰς τὸ κατάπτυστον δημοσίευμὰ σου, μόνον γιὰ νὰ σοῦ θυμίσω κάτι καὶ γιὰ νὰ σοῦ στείλω μίαν πρόσκλησιν.

Λὲς πὼς ἡ Ἑλλὰς, εἶναι πᾶντα κομπάρσος σὲ κάποια μικρὰ ἑργάκια... ἀναφέρεσαι μᾶλλον στὸ ὅτι τὰ παγκόσμια μουσεῖα,θρίβουν τοῦ ΔΙΚΟΥ μας πολιτισμοῦ!!! Ἐργάκια... Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Μαραθῶνας, 1821, 1912, 1940, Πλάτων, Ἀριστοτέλης... οὐκ ἔστιν αὐτῶν ἀριθμὸς....

Πὲσ' μου ὄμως ΜΑΛΑΚΑ, κάτι ἀναλόγως μικρὸν, ὅπου κομπάρσος εἶναι ἡ δικὴ σου Πατρίδα!!!!
Εἶπες ὅτι σκοτώθηκαν περισσότεροι Ἕλληνες εἰς τὸν ἐμφύλιον 1944-1949, ἀπ' ὄτι στὸν Β΄ παγκόσμιον πόλεμον...Ἔχεις δίκαιον, ἀλλὰ δὲν γνωρίζεις τὸ γιατί!!!

Ὅταν ὑφίσταται μάχη ἀνάμεσα σὲ Ἕλληνες, εἶναι μάχη ἀνάμεσα σὲ Ἥρωες καὶ Ἡμιθέους!!! Ἐνῶ ὅταν πολεμᾶμε μὲ βαρβάρους πισωγλέντηδες, ὅπως ὅταν μᾶς ἐπετέθῃ ἡ Ἰταλία καὶ κατόπιν οἱ ὁρδὲς σας, ἀφοῦ ξεφτυλίσαμε αὐτὴν, σκίσαμε τὰ ῥοδαλὰ κωλαράκια σας, ὁδηγῶντας τὴν μεγάλη Γερμανία στὴν Ἧττα!!! Χάσατε τὸν πόλεμον ΜΑΛΑΚΑ, ἀπὸ μίαν χοῦφτα Ἥρωες, ποὺ ὅπως ἀναφέρῃς, πρὸ 100 ἑτὼν ἔστησαν κρᾶτος!!!

Εἶπες γιὰ τὸ κρασὶ καὶ τὴν ῥετσίνη... γιὰ τὰ ντολμαδάκια... Ὑπάρχουν καὶ ἄλλες μορφὲς τροφῆς ξέρεις, πλῆν τοῦ χοιρινοῦ λίπους!!! Ἐὰν δὲν σᾶς προσφέραμε τὰ δῶρα τοῦ Διονύσου, ἀκόμη θὰ πίνατε τὰ οὖρα σας on the rocks καὶ χυμὸν σκατῶν!!! Εἴχαμε φωτιὰ καὶ ἐργαλεῖα πρὶν 15 ἑκατομύρια χρόνια, ἐνῶ ἐσεῖς ἀνακαλύψατε τὴν γραφῆν τὸ 700 μετὰ Χριστὸν!!!!

Μὸνον μὲ ἄναρθρες κραυγὲς θὰ μιλᾶτε, ἐὰν σᾶς πάρομε τὶς Ἑλληνικὲς ῥίζες ἀπὸ τὴν γλῶσσαν σας, ἐνῶ ἀκόμη καὶ τώρα, τὸ 2010, δὲν ἔχετε καταφέρει νὰ δημιουργήσετε λέξεις γιὰ τὴν Ἱατρικὴν, Ῥαδιοφωνίαν, Τηλεόρασιν καὶ γενικῶς περὶ τῆς ἐπιστήμης!!!! Τὰ ἀρχαῖα Γερμανικὰ εἶναι πρόσφατα, εὔκολα καὶ τὰ μιλᾶτε καθημερινῶς... ἄναρθραι κραυγαί!!!!

Ἀντιδρῶμε, κορνάρομεν, ἐκνευριζόμεθα καὶ μουτζῶνομε, διότι τὸ ἐλεύθερον καὶ τὸ εὖ ζεῖν, εἶναι κατὰ φῦσιν τοῦ Ἕλληνος γνώρισμα!!! Ἐνῶ ἐσεῖς γεννηθήκατε μαϊμοῦδες μὲ λουρὶ... βλέπε Μέρκελ... ἀτόφιον δεῖγμα γερμανικῆς μαϊμοῦς!!! Μέχρι πρότινος εἴσθαι κοσμίως γνωστοὶ γιὰ τὸν παράφρονα γερμανοεβραῖον Χίτλερ καὶ τὴνΓερμανικὴν κατσααρίδα!!! Τώρα ἔχετε τὸ κάλλος τῆς Μέρκελ καὶ τὸ γονάτισμα τῆς φυλῆς σας στοὺς ἑβραίους!!!

Κάθε παράγραφὸς σου βλᾶκα Boeting, ἐνδυναμώνει τὸ μέγεθος τῆς ΜΑΛΑΚΙΑΣ σου!!!

Ἡ ἕκτη ἤπειρος, εἶναι ἡ Ἀτλαντίς!!! Ῥίξε μιὰ ματιὰ σὲ δορυφορικὲς φῶτο, καὶ θὰ ἰδῇς δύο πρὰγματα νὰ ξεχωρίζουν... τὰ κυκλώπεια τείχη τῆς Ἀτλαντίδος εἰς τὰ βάθη τοῦ Ἀτλαντικοῦ, καὶ τὴν ΜΑΛΑΚΙΑΝ σου, νὰ ἀρνεῖται νὰ κατανοήσῃ τὸ εὐνόητον!!!!
Τὸ 'τραπέζι', καὶ δὲν θὰ ἀναλωθῶ εἰς τὴν ἐτυμολογίαν τῆς λέξεως, εἶναι συμπόσιον γιὰ ἐμᾶς, καὶ ὄχι διεγερτικὴ πρᾶξις, γιὰ τὴν διεύρυνσιν τῆς ὁπῆς τοῦ πρωκτοῦ μας!!! Εἴμεθα φιλόξενοι, καὶ σᾶς πηδὰμε ἐὰν χρειασθῇ!!! Ξέρεις ἐσὺ... ὅπως τὸ '40....

Παραμένομεν ἀδρανεῖς τὴν στιγμὴν ποῦ τὰ ἔθνη τῆς Γῆς προσπαθοῦν νὰ μᾶς ἐξοντώσουν, ἀλλὰ ΜΑΛΑΚΑ Boeting, ἐὰν μᾶς τσαντίσῃς, δὲν θὰ προλάβῃς νὰ κατανοήσῃς τὶ ἐστὶ Ἕλλην, διότι τὸ κεφάλι σου θὰ εἶναι τροφὴ γιὰ τὰ ποντίκια!!!

Λοιπὸν ἑβραῖε Boeting, ἐντροπία τῆς φυλῆς σου, ἄν καὶ σὲ σιχαίνομαι, σοῦ στέλλω αὐτὸ σὲ παγκόσμια κλίμακα, Εἰς τὸ Ἑλληνικὸν Κυνο-βούλειον, εἰς τὴν πρεσβεῖαν τῆς Ἑλλάδος στὸ Βερολίνο, εἰς τὸ Γερμανικὸν σιδεράδικο, συγγνώμη καγκελαρία, γραφεῖον Μέρκελ, περιοδικὸν Focus ἐλπίζοντας τὸ σύστημα νὰ τὸ διατηρήσῃ ὤστε νὰ τὸ διαβάσῃς,

Δ Ι Ο Τ Ι

Ἐπειδὴ δὲν ἔχει διὰ νόμου καταργηθῇ παγκοσμίως ἡ μονομαχία μεταξύ ἀνδρῶν διὰ θέματα ΤΙΜΗΣ, ἐὰν γνωρίζῃς τὴν λέξιν καὶ ἐπειδὴ προσβάλῃς αὐτὴν μὲ τὶς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ποὺ γράφῃς συνεχῶς διὰ τὴν Πατρίδα μου καὶ ἐπειδὴ τὸ Σύνταγμα μὲ ὑποχρεώνει νὰ ὑπερασπίζομαι αὐτὴν ἀκόμη καὶ μὲ τὸ ΑΙΜΑ μου,

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ψευτογερμανὲ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, νὰ πολεμήσῃς μαζὶ μου μέχρι θανάτου, σὲ κοινὴ Παγκόσμια Θέα, μὲ σπαθὶ, μαχαίρι ἤ γυμνὰ χέρια, γιὰ νὰ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ποῦ σοῦ προσφέρω...

ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ὡς βάρβαρος,ἀπὸ τὰ χέρια ψυχωμένου Ἕλληνος!!!!!!

Ἀναμένω δημοσίας ἀπαντήσεὼς σου.

Δεσποτάκης τῆς Δα-μητρὸς
Ἕλλην.

Θα χε μεγάλη πλάκα αγαπητέ κύριε Στουρνάρα, Υπουργέ επι των Οικονομικών, να ...απαντούσες εσύ αντί για τον Βoeting! Πλάκα, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Ετσι, για να δούμε και στη πράξη, ποιούς θεωρείς..."φίλους σου"

Ετσι δεν είναι;


1 σχόλιο :

  1. Διαβάζω ένα κείμενο γεμάτο τυφλό μίσος για τον γερμανικό λαό και απορώ με το επιχείρημα ότι δεν «ζήτησαν - έστω και μια τυπική - συγνώμη, για τις θηριωδίες τους ενάντια στο λαό μας.». Απορώ γιατί ολόκληρη η πρώτη τουλάχιστον μεταπολεμική γερμανική γενιά γέρασε ένοχη για τα ναζιστικά εγκλήματα και αυτομαστιγούμενη κατά την επιταγή της προτεσταντικής ηθικής που τιμωρεί την αμαρτία ως την εξιλέωση.

    Αν μέρος της γερμανικής ελίτ που επιβίωσε των καταστροφών του μεγάλου πολέμου, αρνήθηκε ότι αμάρτησε ή ότι αποφάσισε ότι η εξιλέωσή της έχει πλέον ολοκληρωθεί, αυτό δε σημαίνει ότι ευθύνεται ολόκληρος ο γερμανικός λαός για την άνοδο του 4ου Ράιχ. Είναι πολύ πρόσφατη η καταγγελία του Βελγίου ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί δουλοπάροικους στο όνομα της βελτίωσης της παραγωγικότητας (sic) εις βάρος των εργασιακών δικαιωμάτων του γερμανικού λαού. Τα χώματα στη ανατολική Γερμανία είναι ακόμα γεμάτα από τις στάχτες που άφησε πίσω του ο νεοφιλελευθερισμός που σάρωσε υποδομές, ζωές και όνειρα.

    Όπως έγραφα με άλλη αφορμή παλιότερα: «δεν είναι γερμανικό αυτό το Ράιχ, είναι το Ράιχ των Αγορών, αυτό που υπηρετεί πιστά ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το Ράιχ που θα στηρίξει κι ο διάδοχος της Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία, λένε, τινάζει όπου να’ ναι τα πέταλα μετά την τελευταία της ταλαιπωρία στο πλευρό του Πράκτορα 007.

    Είναι το Ράιχ της Φράου Καγκελάριου και του Γιου της Νυφίτσας! Αλλά όχι μόνον αυτών. Ούτε είναι γερμανικό! Τι ξέρει ο γερμανός συνταξιούχος απ' αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι θέματα για τους σπουδαίους, που κερδίζουν πάντα. Μαζί πλησιάζουν κι οι άλλες οι ύαινες που αρχίζουν να ζυγώνουν όλο και περισσότερο το ημιθανές σαρκίο της Ψωροκώσταινας, σημάδι ότι η «αθάνατη ελληνική ψυχή ετοιμάζεται να μας βγει από το στόμα...»... http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/wagthedog17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo