ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ!

Μεγάλη νίκη της ίδιας της Αλληλεγγύης!
 

Αναρτά η Χρυσαλία

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ενημέρωση του κινήματος "Δεν Πληρώνω" τη Δευτέρα 05/08/13. Η ενημέρωση έρχεται από το Κίνημα Δεν Πληρώνω, καθώς σε εκείνο απευθύνθηκε εν μέσω της απελπισίας της η κ. Χρυσούλα Μέρμελα από την Πάτρα, όταν της διεκόπη και η παροχή ρεύματος από τη ΔΕΗ. Μέλη του Κινήματος μετέβησαν άμεσα στην Πάτρα και παρενέβησαν με αίτηση στη ΔΕΗ και άλλες ενέργειες για να αποκατασταθεί τουλάχιστον η παροχή ρεύματος στην κ. Χρυσούλα και τα δύο της παιδιά. Η κ. Χρυσούλα είναι μια γυναίκα που επιβιώνει από μια καντίνα που της παραχωρήθηκε για τον λόγο αυτό από τον Δήμο Πάτρας, είναι μητέρα δύο παιδιών με σοβαρές ασθένειες, για τη μία από τις οποίες χρειάζεται παροχή οξυγόνου και διαμένει σε ένα κατάλυμα δίπλα από το νοσοκομείο του Ρίου, για να μπορεί να μεταβαίνει άμεσα σε αυτό όταν χρειάζεται. Τις ημέρες της διακοπής της παροχής ρεύματος, ο ένας της γιος μπήκε τουλάχιστον δυο φορές στο νοσοκομείο.

Ακολουθεί το χαρμόσυνο νέο της Δευτέρας:

Μόλις τώρα μας πήρε, στο τηλέφωνο, η Χρυσούλα Μέρμελα από την Πάτρα. "Μου συνέδεσαν το ρεύμα!" Είπε δυνατά, όλο χαρά. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη!
"Ήρθε ένα συνεργείο της ΔΕΗ ανέβηκε στην κολώνα και τώρα έχουμε ρεύμα. Θα μπορέσουμε να βάλουμε τον ανεμιστήρα, να έχουμε οξυγόνο για τον μικρό και να δουλέψω την καντίνα για να μπορέουμε να ζήσουμε", συνέχισε.
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κίνημα, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, και σε όλους τους αλληλέγγυους. Ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί για όλους τους ανθρώπους, για όλη την κοινωνία" μας είπε.
Οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω θα μεταβούν κανονικά στην Πάτρα όπως είχαμε προγραμματίσει, με μια μεγάλη νίκη στην φαρέτρα του αγώνα μας, να μη μείνει κανένας μόνος του στη κρίση, να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!  Την Τρίτη  θα γινει κανονικά η αποφασισμένη επίσκεψη στην Εισαγγελία της Πάτρας και τη ΔΕΗ.

Μην δείξουμε εφησυχασμένοι γιατι ειναι ικανοί μεθαύριο να τους κόψουν και πάλι το ρεύμα.

Καμιά εμπιστοσύνη στο κράτος και τους υποτακτικούς του.

Πρόκειται για μια  μεγάλη νίκη και πρέπει να το κοινοποιήσουμε παντού. Να καταλάβει και ο σκυμμένος πολίτης οτι με συλλογικό αγώνα μπορούμε πολλά!

Πηγή

1 σχόλιο :

  1. Ας ψάχνετε τις περιπτώσεις καλύτερα, όσοι θέλετε να είστε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπό μας. Υπάρχουν άνθρωποι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo