Παναγία μου που γιορτάζεις αύριο... Πάρε στην αγκαλιά σου το 18χρονο αυτό παιδί!

Γιατί εμείς δεν προλάβαμε να τον προστατέψουμε!
 

Γράφει η Χρυσαλία

Αργήσαμε να οργιστούμε γι' αυτό το παιδί! Και όχι μόνο! Αργήσαμε και οι τραγωδίες αλλάζουν τις μέρες μας τη μία μετά την άλλη! Οι ελεγκτές, από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες πολιτών παίρνουν 10% προμήθεια από τα πρόστιμα όσων λαθρεπιβατών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς... συλλαμβάνουν.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τον άτυχο 19χρονο, ο οποίος σκοτώθηκε, πηδώντας από τρόλεϊ στο Περιστέρι, επειδή δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο. Είναι μάλιστα ακόμη αμφιλεγόμενο αν το παιδί πήδηξε από το λεωφορείο ή αν σπρώχτηκε έξω από αυτό από τον ελεγκτή.

«Είμαι άνεργος και εγώ και η... οικογένειά μου. Δεν έχω χρήματα ούτε για το εισιτήριο, ούτε για το πρόστιμο». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του νεαρού, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του τρόλεϊ.

Λίγα λεπτά αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία, το τρόλεϊ έχει σταματήσει και στο σημείο είχαν καταφθάσει πέντε περιπολικά, με τη κατάσταση να είναι ηλεκτρισμένη, καθώς επιβάτες και περαστικοί προπηλάκισαν τόσο τον ελεγκτή, όσο και τον οδηγό.

Όπως αναφέρει το eurospy.gr, που δημοσίευσε και σχετικό βίντεο, μία κοπέλα που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μην μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του:

«Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»


Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια».

Δείτε το βίντεο:

 
 
Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo