Σκάνδαλο Καζίνων: Ο Βενιζέλος υπεύθυνος για όλα! (Πάλι αυτός, ε; Τι σύμπτωσις!)

Όταν ξεκινούσαμε την έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα δεν περιμέναμε ότι πίσω και από αυτό θα κρυβόταν ο ...Ευάγγελος Βενιζέλος!!!...(Πάλι αυτός, ε; Τι σύμπτωσις!)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύεται τελικά για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστή σε ένα σκάνδαλο το οποίο θα κοστίσει στον ελληνικο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ!!!

Ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύεται ιδιαίτερα “αλληλέγγυος” όταν πρόκειται να λάβει αποφάσεις για γνωστούς και φίλους.

Στην προκειμένη περίπτωση δε δίστασε με νόμο, που ο ίδιος δημιούργησε, να παρακάμψει απόφαση της ελληνικής επιτροπής για τρία ελληνικά καζίνο, τα οποία, σύμφωνα με την επιτροπή έλαβαν παράνομα κρατικές ενισχύσεις. Αντί να φροντίσει όμως για την επιστροφή των χρημάτων, όπως άλλωστε έχουν ξανακάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις σε παρόμοιες περιπτώσεις, προτίμησε να περάσει χαριστική διάταξη υπέρ ...συγκεκριμένων επιχειρηματιών!

Η κυβέρνηση Σαμαρά επιχείρησε αρχικά να λύσει το θέμα.

Άλλωστε οι πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν αφόρητες. Επιχείρησε να περάσει νόμο στην ελληνική Βουλή, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη διάταξη δεν ψηφίστηκε ποτέ.

Οι βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης, ζήτησαν την απόσυρση της συγκεκριμένης διάταξης. Όπερ και εγένετο!

Το αποτέλεσμα;

Η Ελλάδα παραπέμφθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

Αφελής Ερώτησις Πύρινου Λόγιου:  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΟΥΒΑΛΝΤΑΛΙΔΙΚΑ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ...ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ! ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΑ...ΤΥΠΙΚΑ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ!


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo