Οι περίεργες μπίζνες Σώρρα και οι έρευνες των αμερικανικών αρχών!

Τα χρεόγραφα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του θα έσωζαν την Ελλάδα φαίνεται να είναι....πλαστά!!!

Διαβάζουμε απο το Εθνος της Κυριακής:

Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει το «Έθνος της Κυριακής», το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) που διερευνά τους εθνοσωτήρες, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην ευρύτερη πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, βγάζει πλέον στον αφρό, την απάτη του Έλληνα υπηκόου Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης End National Debt (το τέλος του χρέους), που με πακέτο 600 δισ. δολαρίων, που διατείνονται ότι έχουν, θέλουν να σώσουν την χώρα. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη.

Οι ελληνικές αρχές ρώτησαν: "Τα λεφτά υπάρχουν;" και οι αμερικανικές απάντησαν: "Δεν υπάρχουν". Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος όνοματι Στίβεν Λούις Γουόσνι.

Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγόρο Σύλλογο της πολιτείας, με να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο "United States" που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτείων έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν!

Συνεργάτης του Στίβεν Λούις Γουόσνι, στη συνέχεια εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να διακινεί τα χρεόγραφα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να διοχετεύσει τα υποτιθέμενα 600 δισ. στο χρέος της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, υπήρξε πριν λίγες μέρες μια απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών που αθώωνε τον Σώρρα, πιστοποιώντας οτι όντως οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής υπάρχουν στα χέρια του κι οτι, σύμφωνα με τα έγγραφα της Εφορίας Πάτρας που πιστοποίησε το έσοδο που συνάγεται απο τα χρεόγραφα αυτά, το ποσό αυτό που φέρεται να διεκδικεί ο Σώρρας, είναι...νόμιμο!

Δε ξέρω τι συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί απο όλα αυτά. Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι κάποιοι προσπαθούν να παίξουν ένα μεγάλο παιχνίδι στιος πλάτες του λαού μας. Ποιοί και γιατί; Ισως ο κύριος Σώρρας να μπορέσει να μας διαφωτίσει σχετικά κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo