Eπιτέλους, ο Μελισσανίδης παίρνει τον ΟΠΑΠ! Τελεσίδικο!

Mε μια κίνηση υποδειγματικής επιχειρηματικής τακτικής και έχοντας να αντιμετωπίσει το δύσκολο παζλ των αποικιοκρατικών συμβάσεων που έχει υπογράψει η Βαστίλη της Διαφθοράς που ακούει στο όνομα ΟΠΑΠ, η Emma Delta αποφασίζει να πάρει τα κλειδιά του μαγαζιού στα χέρια της.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη του fund θα προσέλθουν, εκτός νέου απροόπτου, εντός της προθεσμίας που είχε δοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ, αύριο Δευτέρα 12/8 για να υπογράψουν τη συμφωνία αγοράς του 33% του ΟΠΑΠ. To sale and purchase agreement (SPA) θα υπογραφεί μεταξύ του Ταμείου Αποκρατικοποιησεων και του SPV της Emma Delta, όπως προβλέπεται από τους όρους του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια ο νεός ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ θα τοποθετήσει "επιτροπεία" στον διεφθαρμένο οργανισμό ώστε να διασφαλισθούν τα συμφέροντά του.
Στην ουσία η Δευτέρα 12 Αυγούστου θα είναι μετά την 1η Μαίου-ημέρα που η EMMA DELTA κέρδισε τον διαγωνισμό-ο δεύτερος μεγάλος σταθμός στην πορεία για την πτώση της Βαστίλης της Διαφθοράς.

Ο ΟΠΑΠ υπήρξε και εξακολουθεί να είναι η Ακρόπολη του Υποκόσμου και του φαύλου μηντιακού και πολιτικού παρακράτους που μεγαλούργησε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης και έφτασε την Ελλάδα ως εδώ, με τις γιαγιάδες και τους παπούδες μας να σκαρφαλώνουν στους κάδους των σκουπιδιών αναζητώντας αποφάγια.

Από τις επόμενες μέρες κι σε περίπτωση που το παρακράτος δεν επινοήσει άλλα βρώμικα κόλπα θα αρχίσει να ξηλώνεται επιτέλους η μεγαλύτερη συμμορία, η πιο επικίνδυνη Μαφία, που μετέτρεψε σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες λαμόγια του κοινού ποινικού δικαίου.

Το εκτροφείο της σήψης και της διαφθοράς που μόλυνε ακόμη και το τελευταίο ρυάκι της ελληνικής επικράτειας.

Πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ταξίδευαν από το κτίριο του Περιστερίου με προορισμό διάφορα λαμόγια των MME, κάτι απίστευτους συλλόγους, πουλημένα κοράκια, παραγγάρχες κάθε λογής, ξιπασμένους πολιτικούς και «πιστολέρο» -εκτελεστές συμβολαίων.

Είχαν φτάσει στο σημείο, οι χρεοκοπημένοι εκδότες που ζουν από τα δάνεια των τραπεζών και την ευγενική χορηγία του ΟΠΑΠ, να τιμολογούν διαφημίσεις του Οργανισμού χωρίς καν να μπουν στο κόπο να ρωτήσουν την Διοίκηση-τόσο την υπολόγιζαν.

Ο ΟΠΑΠ έβαλε την ιδρυτική σφραγίδα του στην δημιουργία του κατεστημένου της μεταπολίτευσης, ένα σκοτεινό και ζοφερό κρατικοδίαιτο παρακράτος που ζούσε μέσα από το ίδιο το κράτος το οποίο υποδύονταν τον τροχονόμο του χρήματος. Η πλάκα είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΠΑΠ βρσκόταν υπό την «αιγίδα» των υπουργών Πολιτισμού, και Παιδείας οι οποίοι συντόνιζαν το κοινωφελές, για τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, έργο του!

Την ώρα που καρκινοπαθείς-ακόμη και μικρά παιδάκια-δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα χρήματα για τα ακριβά φάρμακα που έχουν ανάγκη, το ασύδοτο κράτος μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε εκβιαστές καναλάρχες και εκδότες.

Έτσι βλέπαμε τον ΟΠΑΠ «ευγενικό χορηγό» ακόμη και στην τελευταία βίζιτα-παρουσιάστρια η σε κάποια εκπομπή του κώλου.

Όσο για το αν είναι ανταποδοτικά τα εκατομμύρια ευρώ που σπρώχνει ο ΟΠΑΠ στις φυλάδες, που δεν τις διαβάζει κανείς, το αφήνουμε στην κρίση σας.

Ο ανεκδιήγητος Λουρόπουλος για παράδειγμα την μέρα που επρόκειτο να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές των υποψηφίων αγοραστών φρόντιζε να παίξει στα κανάλια ένα σποτάκι -υπερπαραγωγή για το έργο του ΟΠΑΠ-το οποίο θα κληθεί να πληρώσει ο νέος αγοραστής εκτός κι αν ο Λουρόπουλος έχει προπληρώσει τα κανάλια, την ώρα που δεν έχουν πληρωθεί οι μισθοί και οι συντάξεις των αναπήρων.

Ο ΟΠΑΠ λοιπόν έχει πλέον μια ευκαιρία να αλλάξει σελίδα και να βοηθήσει στην αλλαγή σελίδας και για την Ελλάδα.

Κόβοντας τις γέφυρες με το μηντιακό κατεστημένο και τους σεσημασμένους ολιγάρχες της ενημέρωσης, οι οποίοι οφείλουν την παρακρατική υπαρξή τους στα δάνεια των τραπεζών και στον ΟΠΑΠ, κερδισμένοι θα είναι οι δημοσιογράφοι και η δημοσιογραφία.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης τώρα-όπως έχουμε ξαναγράψει-μπορεί μετατρέψει τον Οργανισμό-και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει-σε ένα πανίσχυρο όσο και ευαίσθητο χέρι βοήθειας για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Είναι αδιανόητο να πεθαίνουν μικρά παιδάκια αβοήθητα, καθώς βρίσκονται στο στόχαστρο της μοίρας χτυπημένα από σοβαρές ασθένειες και την ίδια στιγμή οι ξιπασμένοι μηντιάρχες να νέμονται τα εκατομμύρια ευρώ της διαφημιστικής λείας του ΟΠΑΠ.

Είναι αδιανόητο να μην έχουν θέρμανση και υπολογιστές τα σχολεία μας, να αναγκάζεται ακόμη και η Πργκίπισα Σούλα του ομώνυμου Οίκου Εποχής να γίνει χορηγός στα σχολεία και ο ΟΠΑΠ να ταίζει το παρακράτος της σήψης και της διαφθοράς που οδήγησε την χώρα στην κόλαση που βιώνουμε.

Αυτό που γίνεται μισό αιώνα τώρα με τον Ναό του Περιστερίου δεν έχει ταίρι ούτε στην πιο υπανάπτυκτη χώρα του πλανήτη. Να γεννιούνται δηλαδή ΜΜΕ από τυχάρπαστους εκδότες-μηντιάρχες μόνο και μόνο για να αρπάξουν την λεία του ΟΠΑΠ. Πρέπει να μπει ένα τέλος σ΄αυτή την Παράγγα του χρήματος που δεκαετίες τώρα στηρίζει το σκοτεινό παρακράτος της μεταπολίτευσης.Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo