Αποθνήσκει ο μεταπολιτευτικός διπολισμός!

Αποθνήσκει ο μεταπολιτευτικός διπολισμός υπαίτιος για την χειρότερη εθνική οικονομική τραγωδία υποταγής και υποδούλωσης.

Γράφει ο Β.Νουλέζας
Δικηγόρος

Η ΕΚΤ κερδοσκοπεί από τα ελληνικά ομόλογα ,70 με 80 δις θα αποκομίσει από τα ομόλογα που αγόρασε από κρατικά ομόλογα κρατών μελών τής Ευρωζώνης,αυτά είναι τα οφέλη από την αναδιάρθρωση τού μη βιώσιμου ελληνικού χρέους.

Έχει πολλάκις ειπωθεί,γραφεί και επισημανθεί ότι τα δύο άλλοτε μεγάλα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φέρουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια και κατρακύλισμα της εθνικής μας οικονομίας αλλά και για την οδυνηρή εθνική μας ήττα και ταπείνωση στους τοκογλύφους και αδίστακτους δανειστές μας.

Ουδείς εχέφρων δύναται να αμφισβητήσει αυτήν την κοινή διαπίστωση. Αυτοί οι δύο φθαρμένοι , χρεοκοπημένοι πολιτικοί σχηματισμοί που θυμίζουν παρελθόν δεν κατορθώνουν να μεταλλαχθούν η να μετασχηματισθούν ώστε να ανταποκριθούν στην σημερινή αρνητική συγκυρία,και που πρωταγωνίστησαν στα δημόσια πράγματα μετά την επάνοδο τής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Έχουν πλέον απολέσει την αξιοπιστία,συνοχή και την απήχηση τους απέναντι στον ελληνικό λαό, η εκλογική τους δύναμη έχει μειωθεί δραστικά,ιδιαίτερα του λεγόμενου σοσιαλιστικού κινήματος που υιοθέτησε την σκληρότερη μορφή νεοφιλελευθερισμού κατά την περίοδο των Μνημονίων με την επιβολή των χαρατσιών, οπότε η Ελλάδα ως υπερχρεωμένη λογίζεται επίσημα χρεοκοπημένη για αυτό άλλωστε κατέφυγε στον μηχανισμό στήριξης τής τρόικα και τού Δ.Ν.Τ.

Οι πολίτες απογοητευμένοι βλέπουν παρά τις γενναίες θυσίες στις οποίες υποβάλλονται με σκληρά οικονομικά μέτρα να χειροτερεύει η καθημερινότητα τους δραματικά, δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν,οι νέοι επιστήμονες οι άνεργοι μεταναστεύουν πανικοβλημένοι στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερη τύχη.

Η κοινωνία είναι απηυδισμένη, απελπισμένη, αναζητεί μία καινούργια πολιτική δύναμη που θα αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και αποδέσμευσης από τα Μνημόνια που οδηγούν σε αδιέξοδο, εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας και περισσότερη ανθρώπινη δυστυχία.

Οι πολιτικοί αυτών των κομμάτων έχουν καταλάβει τα κερδοφόρα αξιώματα ,έχουν διορίσει ημετέρους και εκλεκτούς, έχουν σπαταλήσει άφθονο δημόσιο χρήμα και υπερχρεώσει δημόσιους οργανισμούς που τελικά επιβαρύνεται ο φορολογούμενος πολίτης που διώκεται ανηλεώς.

Κανένα σημάδι βελτίωσης της καθημερινότητας, αντίθετα εξαγγέλλονται νέα μέτρα αφαίμαξης και καταλήστευσης του εισοδήματος τους με τον πλέον ωμό και βάρβαρο τρόπο.

Τήν ώρα που οι μηχανισμοί του Κράτους δεν κατορθώνουν να καταπολεμήσουν την εκτεταμένη φοροδιαφυγή , την φοροαποφυγή και να επαναπατρίσουν εκατοντάδες αφορολογήτως κτηθέντα δισ. ευρώ που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό, με πρωταγωνιστές κοινοβουλευτικούς που νομιμοποίησαν με ποικίλους τρόπους έσοδα από παράνομη δραστηριότητα.

Οποιαδήποτε κίνηση διαμαρτυρίας ή ειρηνικά εκδηλούμενης αντίρρησης αντιμετωπίζεται με αστυνομική σωματική βία,κρατικό τσαμπουκά και ανεπίτρεπτη υπερβολή με χιλιάδες άδικες συλλήψεις και δικογραφίες.

Η Δημοκρατία συρρικνώνεται επικίνδυνα ,το Σύνταγμα τσαλαπατείται, ποδοπατείται με τον πλέον απροσχημάτιστο τρόπο , έχει καταντήσει κουρελόχαρτο με τις περιβόητες αντισυνταγματικές Π.Ν.Π.

Οι λέξεις - σύμβολο τής δήθεν ευρωζωνικής Ελλάδας - είναι κινητικότητα, διαθεσιμότητα, ανεργία , απολύσεις, συσσίτια και συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο!
Αυτά κατάφερε , αυτά είναι τα επιτεύγματα της παρούσας Κυβέρνησης.

Πρέπει να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα τού μέλλοντος, να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν,,να χαράξουμε νέα στρατηγική με γνώμονα τον άνθρωπο,να στηρίξουμε εναλλακτικές προτάσεις διακυβέρνησης, να επανασυστήσουμε, να επανιδρύσουμε το Ελληνικό Κράτος τής διαφθοράς, τής συναλλαγής,του νεποτισμού και τής οικογενειοκρατίας,του πλουτισμού Υπουργών και Γεν Γραμματέων η υψηλά ιστάμενων, να επανέλθουμε στην αρχή ότι δεν εκχωρούμε ότι ανήκει στην δικαιοδοσία μας ως εθνικού κράτους.

Να παύσουμε να επιτρέπουμε σε ξένες δυνάμεις να παρεμβαίνουν σε θέματα και υποθέσεις που αφορούν τα εσωτερικά μας ως ανεξάρτητης χώρας,να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Καταντήσαμε μία αποκοιμισμένη, απαθής καταναλωτική κοινωνία που δέχεται μοιρολατρικά τον κρατικό εξαναγκασμό μόνον η νέα γενιά έχει προοπτική να διώξει τον απαρχαιωμένο και ενδοτικό παλαιοδικομματισμό, να ανοίξει νέους δρόμους , να επιλέξει διορατικούς ανθρώπους.

Χρειαζόμαστε ως εργαλεία έντιμους, εργατικούς,άφθαρτους, καταρτισμένους και οραματιστές πατριώτες πρωτίστως πολιτικούς που προτάσσουν τό εθνικό συμφέρον,το καλό του κοινωνικού συνόλου και την ευημερία του πολίτη,θεωρώ αδιανόητο να υποταχθούμε στίς Βρυξέλλες και τελικά να αφομοιωθούμε,να δεχθούμε την γερμανική κυριαρχία και την δρομολογημένη και εκτελούμενη λεηλασία του εθνικού φυσικού, πολιτιστικού και οικονομικού πλούτου μας με οποιοδήποτε αντάλλαγμα δήθεν δημοσιονομικής σωτηρίας , σχέδια τραπεζιτών που εγκληματούν κατά τών ανθρώπων που λιμοκτονούν.

Η ΕΛΛΑΣ ψηλότερα ως πολυτιμότερη από κάθε άλλη έννοια.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo