H Ραχήλ Μακρή, είναι πολύ καθαρή για να είναι πολιτικός!

Ξέσπασμα της Ραχήλ για τους πολιτικούς: ''Είναι όλοι τους βρώμικοι''

H Ραχήλ Μακρή, δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί βουλευτής. «Δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο. Είναι όλοι τους βρώμικοι», φέρεται να δηλώνει.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει αηδιασμένη από τις «βρώμικες επιθέσεις που δέχεται, αν και αφήνει ανοιχτό ένα παράθυρο. «Η τελική μου απόφαση θα εξαρτηθεί από τον κόσμο, που με σταματά στον δρόμο και μου λέει να πολεμήσω».

Αυτά πριν αναχωρήσει σε διακοπές με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της.

Για την επιστροφή της, πάντως, ετοιμάζει αγωγές ζητώντας χρηματικές αποζημιώσεις. Ετσι τον Σεπτέμβριο καταθέτει αγωγές εναντίον καμιά... δεκαριά βουλευτών, όπως γράφει ο Βηματοδότης, ανάμεσά τους και στην Φωτεινή Πιπιλή και στον Δάνη Τζαμτζή για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση.

Αγωγή ετοιμάζει και για τον βουλευτή Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και απόστρατο ανώτατο αξιωματικό Γ. Νταβρή. Διότι ο κ. Νταβρής έγραψε στο twitter του: «Η εισήγηση στηρίζεται σε μελέτη αριστούχου των ΤΕΙ και περιλαμβάνει χιτώνιο με παραλλαγή παπαγάλου, μίνι φούστα, 12ποντες, δίκοχο και όπλο καλάμι».

Σχόλιο Ιστολογίου: Δε το ξερες Ραχήλ μου οτι γι αυτό κανένας σοβαρός Ελληνας δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική στην Ελλάδα; Γιατί νομίζεις πως εκεί πέρα που είσαι κι εσύ, μαζεύεται όλο το κατακάθι της ελληνικής κοινωνίας; Μακάρι να σου δώσει ο Θεός δύναμη να σταθείς όρθια μέσα σε αυτό το χαμαιτυπείο, όπως κατάντησαν τη Βουλή... Θα ναι κέρδος για όλους εμάς, που προσβλέπουμε σε ανθρώπους καθαρούς, όπως εσύ...



Πηγή

1 σχόλιο :

  1. Θα εχει συνηθισει να βρισκεται απο κατω. Αντι να πολεμησει λεει οτι κουραστηκε.
    http://www.iefimerida.gr/news/78612/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AE%CE%BB-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%8D%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo