UPDATE! Νεώτερη νέα αληθινά ψεύτικη φωτό Σαμαρά!

Ακόμα πιο νέα αληθινή εκδοχή, της φωτογραφίας που ματαξανασάρωσε το διαδίκτυο!

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης
www.protagon.gr

Αυτή τη φορά, ο πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν περπατάει δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ, αλλά κάνει και serf στο ρέμα της πικροδάφνης την ώρα της νεροποντής!

Τελείως νέα διάσταση δίνει μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε χθές και δείχνει τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει σερφ σε πλημμυρισμένο ρέμα, (ενώ ο Κώστας Καραμανλής, που βρισκονταν στη θέση του άστεγου, ο οποίος μπήκε με photoshop μετά), βρίσκεται τελικά μέχρι τη μεση στα νερά!


Φαίνεται πως οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, έπειτα από «Εντολησαμαρά» (προφέρεται πλέον μια λέξη), έσβησαν το νερό του χείμαρου και το σερφ από τη φωτογραφία, για να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα δείχνοντας πλημμύρες και τον πρωθυπουργό να κάνει ξένοιαστος σπορ. Το αποτέλεσμα ήταν η παλιά αληθινά fake φωτογραφία, να δείχνει κάπως έτσι:


Έτσι για άλλη μια φορά, ανατρέπονται τα δεδομένα, γύρω από την επίμαχη φωτογραφία, που από ό,τι φαίνεται είναι η αυθεντική, αφού κυκλοφόρησε τελευταία και βρέθηκαν τόσοι να την πιστέψουν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo