Οι φονιάδες στρατολογούν ...παιδάκια 6 ετών! Ντροπή μας Ελληνες που το ανεχόμαστε!

«Ομιλίες» και... μαθήματα άρχισε το περασμένο Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε μικρά παιδιά

H οργάνωση «ανέβασε» φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα της, κάνοντας λόγο για «κύκλο πνευματικής αφύπνισης» και «μικρούς φίλους του κινήματος».

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ανατικής Αττικής στην Αρτέμιδα «άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία ...Διάπλαση των Παίδων!».

Περισσότερα από 20 παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους συμμετείχαν.

Η κατήχηση βασίζεται σε κείμενο του Γεωργίου Γεωργαλά (του θεωρητικού του Φασισμού και συμβούλου του δικτάτορα Παπαδόπουλου) που εκδόθηκε το 1967 και είχε αναρτηθεί πρόσφατα στη σελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με αυτό, «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο. Η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να διαμορφωθούν οι τάσεις, οι κλίσεις, τα ιδεώδη δια μέσου της φαντασίας».

Στο μεταξύ, αντιδράσεις προκαλεί η, πρωτοφανής για κοινοβουλευτικό κόμμα, πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να διοργανώσει φροντιστήριο... «πνευματικής αφύπνισης» για μικρά παιδιά.
Η πρωτοβουλία περιγράφεται από τους εμπνευστές της ως «κύκλος πνευματικής αφύπνισης», κατα τη διάρκερια του οποίου Συναγωνίστριες Παιδαγωγοί (δηλαδή μέλη της Χ.Α) εμφυσούν τα ελληνικά ιδεώδη και τις ηθικές αξίες του ελληνισμού, όπως τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή τα καταλαβαίνει.

Αναγράφεται στο σχετικό δελτίο Τύπου:

«Το Σάββατο 23-02-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων, που αφορά το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας: τα νέα παιδιά! 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο. Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη.

Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, έφαγαν λιχουδιές και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις παιδαγωγούς τους! Τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής, απόλυτα πιστά στις αρχές και στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, κάνουν πράξη το πρώτο μισό του εκ των προγόνων μας ρηθέντος: 'ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ' ! Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος».

Μιλάνε για χριστιανική πίστη, οι ίδιοι οι υμνητές του Σατανά! Ο Μιχαλολιάκος σε ηλικία 30 ετών, ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ γράφοντας ποιήματα λατρείας στον Παγανισμό, ο Γερμενής (βουλευτής τώρα της Χ.Α.), ήταν μέλος σατανιστικού ρόκ συγκροτήματος με το ψευδώνυμο "Καιάδας" και άλλοι πολλοί, σήμερα μιλάνε για...χριστιανική πίστη και κατηχούν παιδάκια και μάλιστα με την άδεια των γονιών τους!!!! Mιλάνε για πατρίδα και εθνικά ιδεώδη, αυτοί που υμνούν τον μεγαλύτερο σφαγέα των Ελλήνων, τον Αδόλφο Χίτλερ! Ε, όχι πλέον, αυτό πάει πολύ, πάει πάρα πολύ!

Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς για μια χώρα, όταν στην κορυφή της εξουσίας, βρίσκονται πουλημένα ανδρείκελα (Σαμαράς) και υποψήφιοι υπόδικοι εθνικοί προδότες (Βενιζέλος)! Δε ξέρω μόνο αν αξίζει να μας λυπηθεί ο Θεός...

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo