Θαυμάζει ο Καραμανλής τον ...Τσίπρα; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη!

Περίεργο - έως προβοκατόρικο - δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" εμφανίζει τον (σε παρατεταμένη ιδιώτευση) πολιτικά "άφωνο" πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, να δηλώνει περίπου... φαν του ...Αλέξη Τσίπρα!

«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Εχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» φέρεται, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», να έχει πει σε συνομιλητές του ο κ. Κώστας Καραμανλής, αν και διευκρίνισε πως αν κέρδιζε τις εκλογές, η Ελλάδα θα ήταν εκτός Ε.Ε.

Ο κ. Καραμανλής ο οποίος έχει να συνομιλήσει επί της συνομιλίας με τον πρωθυπουργό πάρα πολύ καιρό, παρακολουθώντας την αντιπολιτευτική πορεία του κ. Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές λέγεται ότι εκφράζεται θετικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει και σε 2-3 διαγραφές.

Παραμένουμε πράγματι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους γνωστούς τοις πάσι και εξαιρετικά λαλίστατους -ειδικά το τελευταίο διάστημα- "κύκλους της Ραφήνας" να αντιδράσουν για αυτό δημοσίευμα.

Γιατί εάν δεν αντιδράσουν , προφανώς το ρεπορτάζ του "Βήματος" είναι πραγματικό...

Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo