Το ΠΑΣΟΚ ...εκβιάζει τους υπαλλήλους του: "250 ευρώ ή φεύγεις"!

Το ΠΑΣΟΚ καταστρατηγεί τις εργασιακές σχέσεις μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Καλεί τους υπαλλήλους του να δουλεύουν για 250 ευρώ το μήνα

Μείζον θέμα και για την ίδια την κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ, προκαλούν οι ενέργειες της Ιπποκράτους να υποχρεώσει απειλώντας τους (απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο) υπαλλήλους του κόμματος να εργάζονται για... 250 ευρώ το μήνα, έκαστος!

Κι όχι μόνο αυτό αλλά απειλεί εκείνους που δεν θα υπογράψουν τη νέα αυτή ατομική σύμβαση οτι η ενέργειά τους θα εκληφθεί ως παραίτηση!

Την εξωφρενική αυτή απόφαση που αποτελεί όνειδος για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τον πολιτικό κόσμο στο σύνολό του, κοινοποίησε σε αντιπροσωπεία εργαζομένων (κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους τη Δευτέρα) ο εγκάθετος του Βενιζέλου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης.

Κι η μόνη... παραχώρηση που κάνει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι να προσέρχονται οι εργαζόμενοι εκεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι απλήρωτοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης, η οποία αναμένεται να... ξεσπάσει την Πέμπτη, κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του κόμματος!

Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo