Οι ασχροί Αγγλοσάξωνες κυανόκρανοι βεβηλώνουν μνήμες και ιερά στη Κύπρο!

Σάλος από βίντεο με κυανόκρανους που μετέτρεψαν σε πίστα το αεροπλάνο που δεν πρόλαβε να απογειωθεί όταν έγινε η δεύτερη επίθεση των Τούρκων στη Λευκωσία.

Το καθηλωμένο από το 1974 αεροπλάνο, στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας στη νεκρή ζώνη, μετατράπηκε από σύμβολο πόνου και θύμησης, σε πίστα ...χορού(!) για άντρες των Ηνωμένων Εθνών.

Χωρίς να σκεφτούν τι συμβολίζει αυτό το αεροπλάνο παρουσιάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες...
Με ποιο δικαίωμα βεβηλώνουν αυτό το ιερό σύμβολο; Άραγε θα υπάρξει άμεση απάντηση από επίσημα χείλη;

Τα ερωτήματα που εγείρονται πολλά...

Το πιο σημαντικό ίσως είναι γιατί όλα αυτά λίγες ώρες πριν από τον β' γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο;

Προφανώς οι αγγλοσάξωνες κυανόκρανοι του ΟΗΕ δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους από την προβλεπόμενη νίκη του κ. Αναστασιάδη στις κυπριακές εκλογές.

Αντί να έχουν ρόλο ειρηνευτικής δυνάμεως συμπεριφέρονται ως λεγεώνα παραθεριστών στρατιωτικών με λεφτά ξένων κυβερνήσεων.

Στην Κύπρο ανησυχούν πως μία ενδεχόμενη νίκη του κ. Αναστασιάδη θα αναπτερώσει το ηθικό στους στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών εφ' όσον δεν θα υπάρχουν σοβαρές πατριωτικές αντιστάσεις στο πνεύμα του Ελληνισμού, όπως στην εποχή του συγχωρεμένου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, στρατηγού ε.α. Δημήτρη Αλευρομάγειρου ο οποίος ζήτησε από την Κυπριακή Δημοκρατία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τα Ηνωμένα Έθνη με παράσταση διαμαρτυρίας.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo