Προσκυνώ τη σοφία σου Λαέ μου!


Η πιο "σοφή" εκλογική επιλογή που έκανε ποτέ ο λαός μας, συνετελέσθη εχτές, στις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταμνημονιακής Ελλάδας! Ο Ελληνικός λαός τελείωσε την διεφθαρμένη Μεταπολίτευση και τυπικά, ενώ άνοιξε το δρόμο της Μεταμνημονιακής Πολιτικής Ελλάδας

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Καλημέρα Ελλάδα μου, καλημέρα «γαλάζια» Πατρίδα μου!

Σήμερα, πραγματικά ο κόσμος, έδωσε μια ηχηρή απάντηση στο πολιτικό σύστημα. Πιο «σοφά» δε γινόταν να ψηφίσει, παρά το αντίξοον τόσο της ημέρας, όσο και της εποχής. Κατακαλόκαιρο και 7 Ιουλίου, με ζέστη επιπέδου καύσωνα και με τις καλοκαιρινές διακοπές σε εξέλιξη.

Οι συμπατριώτες μας ψήφισαν τόσο, ώστε η πατρίδα μας να μη βρεθεί την επόμενη μέρα στην παγίδα της ακυβερνησίας και να μπεί στη ταλαιπωρία της απλής αναλογικής και του χάους.
Ψήφισε τόσο, ώστε να μη δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν και κυρίως στον αμφιλεγόμενο γιό του Μητσοτάκη της γνωστής οικογένειας που μπλέκεται στα πόδια μας από τα μέσα του 19ου αιώνα. Του έδωσε τόση αυτοδυναμία, όση χρειάζεται για να κυβερνήσει χωρίς άμεσο πρόβλημα. Απλά θα βρίσκεται φάτσα κάρτα με την μπούκα του κανονιού.

Ψήφισε επίσης τόσο, όσο χρειαζόταν για να εξωρραΐσει το κοινοβούλιο και να στείλει στα σκουπίδια τους νεοναζί μπράβους και εγκληματίες του συρφετού του Μιχαλολιάκου και να δώσει χώρο στο πατριωτικό κίνημα που μέχρι τώρα, δεν είχε ουσιαστική εκπροσώπηση. Ας ελπίσουμε ότι ο Βελόπουλος θα τιμήσει αυτή την ευκαιρία που του δίνει ο κόσμος και θα πράξει τα δέοντα.

Όσο για τον Τσίπρα, σίγουρα το άκρως ανέλπιστο 32% (που οφείλεται περισσότερο στην πρόθεση του κόσμου να μη δώσει λευκή επιταγή στον Μητσοτάκη παρά σε οτιδήποτε άλλο) του δίνει την ευκαιρία να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ στη θέση του παλιού. Και η Φώφη και το ΚΙΝΑΛ της, είναι βέβαιο ότι θα απορροφηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ τον επόμενο καιρό, όσο αυτός διαρκέσει εν όψει του πολέμου που βρίσκεται σχεδόν στο κατώφλι μας. Ο Τσίπρας αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, αλλά δεν θα προλάβει να ξαναπάρει πρωθυπουργία. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο.

Αδέρφια, από σήμερα Δευτέρα, η πατρίδα μας μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Η τουρκική απειλή είναι μπροστά μας περισσότερο από ποτέ, ενώ η Μακεδονία μας αιμορραγεί ακόμη από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Ο πόλεμος είναι σχεδόν μπροστά μας και αυτό που επίκειται είναι μια περίοδος πολύ δύσκολη και αυτό θα το ζήσουμε από αύριο. Η Τουρκία του Ερτογάν, θα το τραβήξει στα άκρα, δοκιμάζοντας τις αντοχές του Μητσοτάκη. Ήδη οι S400 από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εκτός απροόπτου, θα βρίσκονται στην Τουρκία. Αν οι Αμερικανοί και ο Τράμπ, προκειμένου να μη χάσουν οριστικά τη Τουρκία, κάνουν τη μεγάλη κυβίστηση, η πατρίδα μας θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν το νομίζω, πιστεύω ότι θα υπογράψει τη θανατική της καταδική, αλλά θα δούμε. Μέχρι στιγμής πάντως, το σχέδιο του Θεού πάει κατά γράμμα.

Το συμπέρασμα είναι πάντως πως ο Κούλης παίρνει στις πλάτες του την Ελλάδα στη πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της. Και εμείς οι του πατριωτικού χώρου, θα πρέπει να πάρουμε και τις ανάλογες θέσεις.

Με πίστη στο Χριστό και την Παναγία, με προσευχή και ευλάβεια, θα τα δώσουμε όλα για να υπερασπίσουμε την τιμή μας ως Έλληνες και να μπούμε μπροστά σαν βράχοι στο τεράστιο κύμα που απειλεί να μας αφανίσει.

Ο Θεός είναι μαζί μας, αρκεί εμείς να φανούμε άξιοι.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo