Μόνη λύση, το ελληνικό προληπτικό χτύπημα στην Τουρκία! Ποιός όμως μπορεί να το τολμήσει;

Η «αδιέξοδη» τουρκική εξωτερική πολιτική, έχει λογική. Αν η Τουρκία ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να εδραιωθεί στο Αιγαίο και στην Αν.Μεσόγειο και η Ελλάδα προχωρήσει στην εκμετάλλευση των υδρογονανρθάκων σε συνεργασία με Γαλλικές-Αμερικανικές-Ιταλικές εταιρίες, θα μιλάμε για την πλήρη ήττα για τους προαιώνιους εχθρούς μας.

Γράφει ο Γιώργος Φαρμάκης

Πίσω από την Τουρκία, αυτή την στιγμή βρίσκεται η Ρωσία, η οποία προσπαθεί να εμποδίσει τον αγωγό East-Med, ο οποίος την πλήττει οικονομικά, αφού αν και εφόσον ολοκληρωθεί, όλη η Ευρώπη θα παίρνει φυσικό αέριο, από τα κοιτάσματα της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.
Το τέλος της Τουρκίας ή όχι;

Αν η Ελλάδα δεν επιδείξει αποφασιστικότητα, η Τουρκία θα φινλανδοποιήσει την Κύπρο και γιατί όχι και το Αιγαίο. Θα φτάσουμε στο σημείο, με το έτσι θέλω, οι γείτονες να εκμεταλλευτούν τους υδρογονάνθρακες, που βρίσκονται εντός της ελληνικής αλλά και κυπριακής ΑΟΖ.
Ελληνικό προληπτικό χτύπημα

Αν η διπλωματία με την Τουρκία οδηγηθεί σε αδιέξοδο, η λύση θα είναι μια: Η Ελλάδα να κάνει προληπτικό χτύπημα, για να προλάβει τις αντιδράσεις της Τουρκίας αλλά και τον υπερ-εξοπλισμό της. Η Τουρκία για παράδειγμα, σύντομα θα έχει στο οπλοστάσιό της τους S-400. Οι ρωσικοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι, θεωρητικά, μπορούν να πλήξουν τα ελληνικά μαχητικά, με το που απογειωθούν.

Η πολιτική ορθότητα, δεν επιτρέπει στην ηγεσία, να εξετάσει το ενδεχόμενο ενός ελληνικού προληπτικού χτυπήματος. Κανένας πόλεμος, δεν έχει νικητές. Μιλάμε για το ποια χώρα θα καταφέρει να επιβιώσει και όχι για το ποια χώρα, θα καταφέρει να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος.

Το ΝΑΤΟ έχει κάθε λόγο, να δικαιολογήσει μια ελληνική επίθεση. Οι καθημερινές παραβιάσεις και η γεώτρηση εντός της ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια.
Παράλληλα, τώρα που η Άγκυρα, κοιτάει προς την Μόσχα, οι Αμερικανοί είναι λογικό να σιγοντάρουν μια ελληνική επίθεση.

Δεν είναι λόγια του αέρα αυτά. Το πανίσχυρο Ελληνοαμερικανικό λόμπι, κατάφερε να κάνει Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς, να υπογράψουν το EastMed Act, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την ‘αρση του εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων, στην κυπριακή δημοκρατία και που φυσικά τοποθετεί Ελλάδα-Κύπρο και Ισραήλ, στον γεωπολιτικό χάρτη των ΗΠΑ. Ο Ε.Ζεμενίδης (Διευθυντής Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας), είναι ο άνθρωπος, που έπεισε τους Αμερικανούς, να στηρίξουν την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο

Σημείωση: Το EastMed Act, απαγορεύει στα ρωσικά πλοία, να μπαίνουν στην Κύπρο και αυτό είναι κάτι, που δυσαρέστησε τον κ.Αναστασιάδη, αλλά μας αποδεικνύει αυτό που λέει το el. Ότι στόχος είναι η Ρωσία!

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την διπλωματική οδό. Χρειαζόμαστε μια ηγεσία που θα κοιτάει το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo