Περίεργη αλλαγή του καιρού σε όλη την Ελλάδα! Απίστευτη πτώση θερμοκρασίας!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα και θα παραμείνει άστατος μέχρι την Πέμπτη, με καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Τρομακτική χαλαζόπτωση με κομμάτια πάγου που ξεπερνούσαν το μέγεθος ...ενός μήλου(!) σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ημαθεία, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή της σοδειάς των ροδάκινων και των κερασιών! 

Καταστράφηκαν δέντρα, στέγες και αυτοκίνητα, ενώ οι αγρότες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, μιας και ήταν έτοιμοι να συλλέξουν τις σοδειές τους!

Στο μεταξύ, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα και αύριο αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Ειδικότερα στην Αττική οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σήμερα και αύριο κυρίως από τις απογευματινές ώρες ενδεχομένως να είναι ισχυρές.

Την Πέμπτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες, θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.


Blogger Template by Clairvo