Δείτε live το πρόγραμμα της ΕΡΤ των δημοσιογράφων!

Δείτε εδώ ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ, με πολύ ενδιαφέροντα ρεπορτάζ γύρω απο το θέμα του κλεισίματος της Εθνικής Ραδιοφωνίας καθώς και εκπληκτικά ντοκυμαντέρ με την ζωντανή ιστορία του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα








Όλοι κόντρα στο πλήγμα της Δημοκρατίας

Μάχη μέχρι και την τελευταία στιγμή για να αποτραπεί το λουκέτο που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, δίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή χιλιάδες Έλληνες πολίτες που κατέκλυσαν χθες το Ραδιομέγαρο εκφράζοντας τη συμπαράσταση τους.

Οι εργαζόμενοι απευθύνουν νέο κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, για τις 12 το μεσημέρι στο προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΡΤ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει πρόταση νόμου η ΔΗΜΑΡ στη Βουλή με την οποία να καταργείται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με αναδρομική ισχύ και πιθανόν κοινή με το ΠΑΣΟΚ. 

Για τις 2 έχει οριστεί συναντηση των εργαζομένων με τον Ε. Βενιζέλο. Από την ώρα που έπεσε μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες βρίσκονται στο κτίριο και μεταδίδουν τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω του ert.gr.


Blogger Template by Clairvo